Inca celebra les festes de la barriada de So Na Monda.
Inca: El cap de setmana vinent se celebren les tradicionals festes de la barriada inquera de So Na Monda, activitats dels dies 21 i 22 de setembre
Seguidament, ja diumenge 22, de 10 a 13 hores del matí se celebrarà com sempre el Mercat de So Na Monda a la plaça del Bestiar. Finalment, a les 12 hores hi haurà també ball en línia animat per Jaume Soler.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 18/09/2024 - 10:37:00
Participació, Antoni Peña; i el president de l'associació de veïns, Guillem Coll; juntament amb altres membres del consistori i la directiva han presentat el programa d'activitats dels dies 21 i 22 de setembre.

Inca celebra les festes de la barriada de So Na Monda. El cap de setmana vinent se celebren les tradicionals festes de la barriada inquera de So Na Monda. El batle d'Inca, Virgilio Moreno; el regidor de Participació, Antoni Peña; i el president de l'associació de veïns, Guillem Coll; juntament amb altres membres del consistori i la directiva han presentat el programa d'activitats dels dies 21 i 22 de setembre.

D'aquesta manera, les celebracions començaran dissabte 21 de setembre, a les 18 hores a la plaça del Bestiar, amb una actuació infantil de la mà de «Baila con Mar». Llavors, a les 19 hores tendrà lloc una trobada de ball en línia. Un any més, el plat fort serà el sopar a la fresca, durant el qual enguany es retrà homenatge a Andreu Horrach. La vetllada anirà seguida d'una verbena amb Andreu Fiol i Jaume Sureda a partir de les 22 hores.

«Esperam que l'èxit de participació sigui tan positiu com el de les passades, que un any més han omplert els carrers i places de la ciutat d'inquers i inqueres de totes les edats», assenyala el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Seguidament, ja diumenge 22, de 10 a 13 hores del matí se celebrarà com sempre el Mercat de So Na Monda a la plaça del Bestiar. Finalment, a les 12 hores hi haurà també ball en línia animat per Jaume Soler.

Així doncs, amb les de So Na Monda, Inca celebra les seves sisenes festes de barriada d'aquesta temporada estiuenca. Així mateix, el primer cap de setmana d’octubre se celebren les festes de Sant Francesc; que són ja les darreres. «Esperam que l'èxit de participació sigui tan positiu com el de les passades, que un any més han omplert els carrers i places de la ciutat d'inquers i inqueres de totes les edats», assenyala el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado