Un any més, l’Ajuntament d’Inca organitza un complet programa de festes
Tot a punt per a les festes de barriada a Inca, del 28 al 30 de juny se celebren les festes de Crist Rei, que donen el sus al calendari de celebracions i DJ Juan Campos, Mandingas i Gran Bar
29 de juny de 10 a 13 hores, es durà a terme una festa aquàtica infantil i festa de l’escuma. El plat fort de dissabte és el sopar a la fresca, que serà amenitzat amb l'actuació del Duo Simon i Juan
AGENCIA MANACORNOTICIAS 21/06/2024 - 09:46:00
De fet, Inca és un municipi viu i molt actiu gràcies a aquest tipus d’iniciatives que compten amb la implicació i col·laboració de tots i totes», explica el batle d’Inca, assenyala el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Tot a punt per a les festes de barriada a Inca. Del 28 al 30 de juny se celebren les festes de Crist Rei, que donen el sus al calendari de celebracions a les diferents barriades de la capital del Raiguer. Un any més, l’Ajuntament d’Inca organitza un complet programa de festes de barriades amb celebracions i activitats a les diferents zones del municipi.

El batle d’Inca, Virgilio Moreno; i el regidor de Participació, Antoni Peña; juntament amb els restauradors que hi col·laboren, veïns i altres membres del consistori han presentat el programa de les Festes de Crist Rei, que marquen l’inici d’aquestes celebracions estiuenques.

Per la seva part, el regidor de Participació, Antoni Peña, destaca que «un any més, hem preparat la programació amb molta il·lusió perquè grans i petits surtin al carrer i participin de les activitats».

«Amb les festes de Crist Rei encetam el programa de festes de barriada, que es duu a terme al llarg de tot l’estiu per contribuir a fer poble i dinamitzar la ciutat. De fet, Inca és un municipi viu i molt actiu gràcies a aquest tipus d’iniciatives que compten amb la implicació i col·laboració de tots i totes», explica el batle d’Inca, assenyala el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Per la seva part, el regidor de Participació, Antoni Peña, destaca que «un any més, hem preparat la programació amb molta il·lusió perquè grans i petits surtin al carrer i participin de les activitats». Així doncs, les celebracions comencen el 28 de juny amb «Música al carrer» amb Electric Jump, Estación de Sonido i DJ Juan Campos, amb la col·laboració de Mandingas i Gran Bar.

Després, dissabte 29 de juny de 10 a 13 hores, es durà a terme una festa aquàtica infantil i festa de l’escuma. El plat fort de dissabte és el sopar a la fresca, que serà amenitzat amb l'actuació del Duo Simon i Juan. D’altra banda, diumenge se celebrarà una missa homenatge a la gent gran a l'Església de Crist Rei. Finalment, diumenge a partir de les 20.30 hores es durà a terme el tradicional concurs de karaoke amb premis dels comerços de la barriada.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado