Joan Pol Butron medalla de plata, Erik González quart
El club Reis i Dames Ajedrez de Llevant campeonats de Balears 2023 con 6 medalles, Cristina Sureda, Sara Veloz Or, Julián Nieto, Joan Pol Butrón, Núria Cerdá
A la categoría sub 14 son tres els jugadors que van competir molt bé, amb opcions de medalla fins a la darrera ronda. Aconseguirem medalla d'or per part de na Sara Veloz i plata de Julian Nieto
AGENCIA MANACORNOTICIAS 09/05/2023 - 03:27:00
Enhorabona a tots. Classificats per la selecció Balear que jugarà el campionat d'Espanya del 22 al 25 de Juny a Albacete, Cristina Sureda, Sara Veloz i Pau Marín, sort per ells.

CAMPIONATS DE BALEARS 2023. SIS MEDALLES CAP EL LLEVANT DE MALLORCA. CRISTINA SUREDA I SARA VELOZ OR, JULIAN NIETO, JOAN POL BUTRON I CRISTINA PLATA I NÚRIA CERDÀ BRONZE. El club Reis i Dames és presentava als campionats escolars amb dotzè jugadors després de la seva classificació els campionats de Mallorca.

La categoría dels més grans, la sub 18 amb tres jugadors. Miquel Sureda amb tres punts de quatre posibles quedà a la quarta posició amb els mateixos punts del segon, Julian Nieto i Luis Vizcaíno amb dos punts jugant a gran nivell. A la categoria sub 16 la nostra representant Cristina Sureda amb quatre punts dels sis en joc i sense conèixer la derrota aconseguí la medalla d'or femení i la de plata de la categoria absoluta.

I la sub 12 en Tomeu Joan Perelló arribava a la darrera ronda amb opcions de podi i va lluitar molt la partida contra el que va ser el campió, però no va poder aconseguir puntuar i és va quedar a mig punt del podi

A la categoría sub 14 son tres els jugadors que van competir molt bé, amb opcions de medalla fins a la darrera ronda. Aconseguirem medalla d'or per part de na Sara Veloz i plata de Julian Nieto amb els mateixos punts que el campió però per pitjor desempat. Junhao Chen que partía desè del ranking inicial va acabar a la quarta posició amb el mateixos punts que la medalla de bronze.

I la sub 12 en Tomeu Joan Perelló arribava a la darrera ronda amb opcions de podi i va lluitar molt la partida contra el que va ser el campió, però no va poder aconseguir puntuar i és va quedar a mig punt del podi, mentre que la debutant a campionats de Balears, Núria Cerdà, aconseguí la medalla de bronze a la categoria fèmina mostrant la seva progressió.

Els més petits ,els sub 10 varen estar a un nivell molt alt, així ho demostra a la classificació. Joan Pol Butron medalla de plata, Erik González quart amb la mateixa puntuació que el bronze i Lluc Marín jugant a la primera taula a la darrera ronda amb opcions de títol però per petits detalls no va poder ser es va quedar a la sisena posició a un punt del bronze.

Enhorabona a tots. Classificats per la selecció Balear que jugarà el campionat d'Espanya del 22 al 25 de Juny a Albacete, Cristina Sureda, Sara Veloz i Pau Marín, sort per ells.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado