Per explicar com n’és d’important votar al Partit Socialista el proper 28 de maig
Prop de 550 persones donen suport a Virgilio Moreno en la seva presentació com a candidat per a revalidar la batlia d’Inca per tercera legislatura consecutiva
La Secretària General del PSIB-PSOE, Francina Armengol, i la Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, han acompanyat a Virgilio Moreno en l’inici de la precampanya electoral a Inca.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 05/02/2023 - 09:02:00
Prop de 550 militants i simpatitzants socialistes han donat suport a Virgilio Moreno en el seu camí com a candidat de l’Agrupació dels Socialistes d’Inca per a revalidar la batlia del municipi per tercera legislatura consecutiva

Prop de 550 persones donen suport a Virgilio Moreno en la seva presentació com a candidat per a revalidar la batlia d’Inca. La Secretària General del PSIB-PSOE, Francina Armengol, i la Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca, Catalina Cladera, han acompanyat a Virgilio Moreno en l’inici de la precampanya electoral a Inca.

Prop de 550 militants i simpatitzants socialistes han donat suport a Virgilio Moreno en el seu camí com a candidat de l’Agrupació dels Socialistes d’Inca per a revalidar la batlia del municipi per tercera legislatura consecutiva. L’acte va penjar el cartell d’aforament complet des del passat dijous, demostrant una vegada més que els Socialistes d’Inca tenen més força que mai.

Socialistes d’Inca. Un equip consolidat que manté intacte el compromís, les ganes i la força per seguir treballant per la nostra ciutat”, ha declarat el secretari general dels Socialistes d’Inca, Virgilio Moreno.

“És un honor i un orgull presentar la meva candidatura i, sobretot, poder fer-ho davant de tants inquers i inqueres i envoltat d’un equip humà com el dels Socialistes d’Inca. Un equip consolidat que manté intacte el compromís, les ganes i la força per seguir treballant per la nostra ciutat”, ha declarat el secretari general dels Socialistes d’Inca, Virgilio Moreno.

Durant el seu discurs, Moreno ha assenyalat que “aquest serà l’any en què el projecte dels Socialistes d’Inca farà una passa més per assolir l’objectiu amb el qual plantejam una ciutat plena d’oportunitats, una ciutat moderna amb més i millors infraestructures per a tothom i amb un teixit associatiu que manté Inca amb activitats i propostes de tot tipus”. A més, el Secretari General dels Socialistes d’Inca i candidat a la batlia, ha remarcat la importància de “seguir sumant inquers i inqueres al nostre projecte, un projecte consolidat basat en la pluralitat i la diversitat per aconseguir una tercera legislatura progressista carregada de nous reptes per seguir transformant la nostra estimada ciutat”.

Així mateix, Virgilio Moreno també ha destacat que “els Socialistes d’Inca tenim la certesa d’haver complit amb la paraula donada, hem demostrat amb fets els compromisos adquirits i ens avala la feina ben feta durant aquests vuit anys, en els quals hem assolit objectius importantíssims que abracen tots els àmbits i així volem continuar durant la propera legislatura”.

Per la seva banda la Secretària General del PSIB-PSOE, Francina Armengol, ha destacat que: “el proper 28 de maig sortim a guanyar, sabent que si en Virgilio està al capdavant, la vida de tots els inquers i inqueres seguirà millorant amb més i millors oportunitats”. Així mateix, Armengol ha afegit que “en Virgili és una persona lluitadora, compromesa amb el poble i la seva gent, que treballa cada dia per aconseguir sempre el millor per Inca i s’ha demostrat amb fets tan importants com que l’Hospital Comarcal d’Inca té la millor Unitat de Cures Intensives de les Illes Balears o les obres d’ampliació del CIFP Pau Casesnoves, entre molts d’altres”.

Finalment, la Secretària General de la Federació Socialista de Mallorca ha fet esment a la fantàstica gestió de l’actual batle i ha aprofitat l’oportunitat de mobilitzar al mig miler d’assistents per seguir amb el projecte socialista no només a Inca, sinó a totes les institucions: “és necessari que tots i totes sortim al carrer per explicar com n’és d’important votar al Partit Socialista el proper 28 de maig”

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado