Una reducció del consum elèctric de la instal·lació de més del 30%.
Canvi d'enllumenat del camp de futbol municipal de Son Servera per tal de reduir el seu consum el pressupost total d'aquestes obres ha estat de 140.525 euros
De la mateixa manera, aprofitant el canvi de les lluminàries s'han eliminat les tres torres d'il·luminació més antigues per a substituir-les per dues noves torres situades simètricament a les existents.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 16/08/2022 - 04:10:00
Així, s'han programat quatre formes d'enceses, una per a cada ample del camp per a poder jugar partits de futbet-7 o futbol-8, una encesa per a entrenaments o esdeveniments i finalment

Canvi d'enllumenat del camp de futbol municipal de Son Servera per tal de reduir el seu consum. A través d'una subvenció del Consell de Mallorca en el marc del programa de reactivació esportiva. RenovEsport 2020-2022, l'Ajuntament de Son Servera ha millorat la instal·lació esportiva de Ses Eres canviant tota la seva il·luminació per tal de reduir el seu consum.

En aquest sentit, s'han substituït les lluminàries d'halogenur metàl·lic per lluminàries LED, amb sistema de control DALI, de menor potència elèctrica i que permet una reducció del consum elèctric de la instal·lació de més del 30%.

El sistema de control DALI permet que la gestió de les enceses es faci mitjançant una pantalla tàctil o qualsevol dispositiu amb connexió a Internet amb accés a l'aplicació del Camp de Futbol de Ses Eres.

Addicionalment, s'han redistribuït les enceses de les lluminàries, amb el que es poden realitzar diferents enceses per a adaptar-se a les necessitats del club. Així, s'han programat quatre formes d'enceses, una per a cada ample del camp per a poder jugar partits de futbet-7 o futbol-8, una encesa per a entrenaments o esdeveniments i finalment, una encesa per a competició, amb el 100% de lluminàries enceses.

El sistema de control DALI permet que la gestió de les enceses es faci mitjançant una pantalla tàctil o qualsevol dispositiu amb connexió a Internet amb accés a l'aplicació del Camp de Futbol de Ses Eres.

De la mateixa manera, aprofitant el canvi de les lluminàries s'han eliminat les tres torres d'il·luminació més antigues per a substituir-les per dues noves torres situades simètricament a les existents.

Aquestes millores, que suposaran un estalvi pel que fa a energia també suposarà una millora de la qualitat del camp i, per tant, dels usuaris d'aquest. El pressupost total d'aquestes obres ha estat de 140.525 euros que ha estat subvencionat al cent per cent.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado