L’acte de presentació de la camiseta distintiva dels participants inquers
El pròxim 11 de setembre es realitzarà la XLI Pujada a Lluc a Peu de la Part Forana com és costum, des d’Inca s’afegiran molts marxaires per anar fins al santuari
30 d’agost, en horari de 9.30 a 13 hores de dilluns a divendres. Aquí es podran aconseguir també els tiquets per utilitzar el servei de transport regular i a tots els empadronats a la ciutat se’ls entregarà la camiseta
AGENCIA MANACORNOTICIAS 11/08/2022 - 09:15:00
Els inquers participaran de la Pujada a Lluc de la Part Forana amb una camiseta commemorativa del centenari del C.E. Costància. El pròxim 11 de setembre es realitzarà la XLI Pujada a Lluc a Peu de la Part Forana

Els inquers participaran de la Pujada a Lluc de la Part Forana amb una camiseta commemorativa del centenari del C.E. Costància. El pròxim 11 de setembre es realitzarà la XLI Pujada a Lluc a Peu de la Part Forana. Com és costum, des d’Inca s’afegiran molts marxaires per anar fins al santuari, els quals enguany portaran una samarreta commemorativa del centenari del C.E. Constància, gràcies a la col·laboració de Quely, que any rere any contribueix amb aquesta iniciativa.

L’acte de presentació de la camiseta distintiva dels participants inquers de la tradicional marxa s’ha celebrat avui en la plaça Espanya i ha comptat amb la participació del batle d’Inca, Virgilio Moreno, el president de l'Associació d'Antics Blavets, Llorenç Gelabert, el president del C.E. Costància, Rafel Palou, i un representant de l'empresa Quely, entre d'altres.

C.E. Costància. Es tracta d’una fita molt especial i el Club és un referent a la nostra ciutat i forma part de moltíssimes generacions d’Inquers i inqueres», assenyala el batle Moreno.

«Per aquesta nova edició ens ha paregut molt adient contribuir a promocionar i difondre el centenari del C.E. Costància. Es tracta d’una fita molt especial i el Club és un referent a la nostra ciutat i forma part de moltíssimes generacions d’Inquers i inqueres», assenyala el batle Moreno.

Les inscripcions es podran realitzar a l’Ajuntament d’Inca a partir del pròxim 30 d’agost, en horari de 9.30 a 13 hores de dilluns a divendres. Aquí es podran aconseguir també els tiquets per utilitzar el servei de transport regular i a tots els empadronats a la ciutat se’ls entregarà la camiseta i una llum de seguretat.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado