491.683 €. La finalitat d’aquesta actuació és impulsar un major control
L’Ajuntament d’Inca ha aprovat l’adjudicació d’un nou projecte de millora de la xarxa municipal d’aigua potable a l’empresa Maties Amer S.L.U per un import total de 491.683 €
16 sectors que es troben en les següents zones: Canonge Alzina – Verge de l’Esperança, Germanies – Plaça de toros, Terrers – Felip II, Fernández Cela, Mestre Torrandell, Muntanyeta, San Bartomeu, Jaume Armengol
AGENCIA MANACORNOTICIAS 13/01/2022 - 09:06:00
En definitiva, l’Ajuntament d’Inca cerca augmentar el rendiment de la xarxa i minimitzar les pèrdues i els efectes de les possibles avaries, alhora que es promou un major control i un consum més eficient.

Inca millora el servei d’aigua potable i impulsa la sectorització de la xarxa. L’Ajuntament d’Inca ha aprovat l’adjudicació d’un nou projecte de millora de la xarxa municipal d’aigua potable a l’empresa Maties Amer S.L.U per un import total de 491.683,5 euros. La finalitat d’aquesta actuació és impulsar un major control i optimitzar la gestió i el consum amb la continuació de la sectorització de la xarxa.

«Durant els darrers anys hem prioritzat les inversions en el cicle d’aigua per anar millorant la xarxa municipal. Amb aquest projecte donam una passa més per optimitzar el servei i poder dur a terme una gestió més eficient d’un recurs tan escàs i vital com és l’aigua.», explica el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Estrella, Canonge Payeras – Sant Miquel, Valella, Barco – Plaça Mallorca, Glòria, Ramon i Cajal, So na Monda – Formentor, habitatges dels Mestres i casc antic.

Així doncs, l’objecte d’aquest projecte és la instal·lació de noves canonades en les voravies i la calçada per tal de sectoritzar la xarxa d’aigua potable. En concret, es preveu la instal·lació de nous comptadors de sectors, substituint diferents trams de canonada de transport, retirant les escomeses domiciliàries d'aquesta canonada i instal·lant noves canalitzacions que permetin tancar anells. D’aquesta manera, s’aconsegueix separar la xarxa de transport d’aigua portable de la xarxa de distribució als domicilis.

L’actuació s’ha dividit en 16 sectors que es troben en les següents zones: Canonge Alzina – Verge de l’Esperança, Germanies – Plaça de toros, Terrers – Felip II, Fernández Cela, Mestre Torrandell, Muntanyeta, San Bartomeu, Jaume Armengol – Estrella, Canonge Payeras – Sant Miquel, Valella, Barco – Plaça Mallorca, Glòria, Ramon i Cajal, So na Monda – Formentor, habitatges dels Mestres i casc antic.

En aquest sentit, cal recordar que l’Ajuntament d’Inca va instal·lant de manera gradual comptadors intel·ligents que permeten controlar el consum d’aigua potable al municipi. Per això, és necessari dur a terme aquesta actuació i continuar treballant en la millora i sectorització de la xarxa. En definitiva, l’Ajuntament d’Inca cerca augmentar el rendiment de la xarxa i minimitzar les pèrdues i els efectes de les possibles avaries, alhora que es promou un major control i un consum més eficient.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado