Finalment va tancar l’acte el president de S’Agrícola Llorenç Femenias
25 de setembre tingué lloc a S’Agrícola a Manacor el començament d’una nova temporada amb la inauguració de dos nous espais: la biblioteca i la sala d’exposició permanent de l’obra de Joan Riera Ferrari
Dos precs: per una banda la restauració del monòlit de l’entrada de Manacor obra d’en Joan i que un desgraciat accident de fa uns quants anys va fer mal bé i per l’altra la dedicació d’un carrer o una plaça al pintor.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 27/09/2021 - 08:40:00
Antoni Sureda com encarregat de la biblioteca, el qual va fer referència a la tasca que s’ha anat realitzant en quan a recopilació de llibres, documents, revistes i partitures d’autors manacorins o relacionats amb la nostra ciutat.

INAUGURACIÓ DE LA SALA RIERA FERRARI I DE LA BIBLIOTECA A S’AGRÍCOLA. El passat dissabte dia 25 de setembre tingué lloc a S’Agrícola el començament d’una nova temporada d’activitats culturals i ho va fer de manera brillant amb la inauguració de dos nous espais: la biblioteca i la sala d’exposició permanent de l’obra de Joan Riera Ferrari cedida pels seus hereus i pel fons de l’entitat.

Davant d’un nombrós públic entre regidors, familiars de Riera Ferrari, socis i amics de S’Agrícola va parlar en primer lloc Antoni Sureda com encarregat de la biblioteca, el qual va fer referència a la tasca que s’ha anat realitzant en quan a recopilació de llibres, documents, revistes i partitures d’autors manacorins o relacionats amb la nostra ciutat.

A continuació prengué la paraula en Joan Servera com un dels principals artífexs del disseny de la sala Riera Ferrari el qual a més de glossar la figura del recordat amic i pintor va explicar les característiques de l’obra exposada

A continuació prengué la paraula en Joan Servera com un dels principals artífexs del disseny de la sala Riera Ferrari el qual a més de glossar la figura del recordat amic i pintor va explicar les característiques de l’obra exposada en la sala inaugurada. Per acabar va fer dos precs als regidors presents, per una banda la restauració del monòlit de l’entrada de Manacor obra d’en Joan i que un desgraciat accident de fa uns quants anys va fer mal bé i per l’altra la dedicació d’un carrer o una plaça al pintor.

Finalment va tancar l’acte el president de S’Agrícola Llorenç Femenias per donar les gràcies a tots els assistents i mostrar la seva satisfacció per haver inaugurat aquestes dues noves sales que augmentaran sens dubte el prestigi de l’entitat. Des d’aquest escrit us convidam a visitar aquests dos nous espais que segur no us defraudaran.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado