Inca celebra el Dia Europeu sense Cotxes amb els centres educatius
L’Ajuntament d’Inca s’ha adherit a la Setmana Europea de la Mobilitat i des del passat 16 de setembre s’han dut a terme diferents activitats per promoure mitjans de transport sostenibles
A més a més, el passat dissabte es va celebrar també una Mostra de Vehicles Elèctrics en els carrers del centre, amb la participació dels concessionaris d’Inca. Així mateix, s’ha dut a terme també un concurs a través de Xarxes Socials
AGENCIA MANACORNOTICIAS 22/09/2021 - 03:46:00
De forma paral·lela, s’ha instal·lat també un parc d’educació viària a la plaça Llibertat, dirigit als centres educatius del municipi. «Amb aquestes actuacions i totes les activitats que hem dut a terme en el marc de la Setmana

Inca celebra el Dia Europeu sense Cotxes amb els centres educatius del municipi. L’Ajuntament d’Inca s’ha adherit a la Setmana Europea de la Mobilitat i des del passat 16 de setembre s’han dut a terme diferents activitats per promoure mitjans de transport sostenibles. Així doncs, coincidint amb el Dia Europeu sense Cotxes, avui s’ha tancat el trànsit del centre i s’han muntat aules al carrer, de la mà de l’IES Inca i l’IES Berenguer.

La finalitat d’aquesta actuació és sensibilitzar als joves sobre les conseqüències que té l’ús irracional del cotxe, tant per a la salut com per al medi ambient i plantejar tots plegats alternatives i iniciatives més sostenibles i saludables.

D’altra banda, el consistori de la capital del Raiguer ha fet entrega d’aparcaments per a bicicletes a 7 centres escolars del municipi per motivar als joves a utilitzar aquest mitjà de transport i evitar l'ús dels vehicles de motor.

De forma paral·lela, s’ha instal·lat també un parc d’educació viària a la plaça Llibertat, dirigit als centres educatius del municipi. «Amb aquestes actuacions i totes les activitats que hem dut a terme en el marc de la Setmana de la Mobilitat hem volgut fomentar una nova forma de vida, posant l’accent en la salut, tant física com mental, vinculada a formes de transport més sostenibles i saludables, com anar a peu o en bicicleta.», explica el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

D’altra banda, el consistori de la capital del Raiguer ha fet entrega d’aparcaments per a bicicletes a 7 centres escolars del municipi per motivar als joves a utilitzar aquest mitjà de transport i evitar l'ús dels vehicles de motor. A més a més, el passat dissabte es va celebrar també una Mostra de Vehicles Elèctrics en els carrers del centre, amb la participació dels concessionaris d’Inca. Així mateix, s’ha dut a terme també un concurs a través de Xarxes Socials, entre altres moltes activitats.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado