26 de juliol al dilluns 2 d’agost de 2021, ambdós inclosos, Molta sort!
L'Ajuntament de Sant Llorenç adquireix 4 exemplars de "Vidas con Arte" per a les biblioteques municipals; Vols participar en el Concurs "Ara que fa un bon sol... fotografia el teu redol"
100 € + revelat: Millor fotografia 100 € + revelat: Millor fotomuntatge Les fotografies, que han d'estar relacionades amb el nucli de Sant Llorenç des Cardassar, es podran presentar
AGENCIA MANACORNOTICIAS 26/07/2021 - 09:14:00
L'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar s'ha sumat, igual que altres entitats públiques insulars, a la tasca de donar a conèixer aquest llegat artístic de Mallorca, adquirint quatre exemplars, els quals podreu llegir a cadascuna

L'Ajuntament adquireix quatre exemplars de "Vidas con Arte" per a les biblioteques municipals. "Vidas con arte" és un llibre que compta amb 20 "bioentrevistas" sobre la vida d'artistes d'entre 70 i 94 anys residents a Mallorca i de diferents nacionalitats (alemanys, japonesos, argentins, espanyols, etc.) que han dedicat la seva vida a l'art.

La Fundació López Fuseya, al costat del filantrop Tito López, han posat en marxa aquest projecte que dona visibilitat als pintors de l'illa. Les seves històries no són curriculars, sinó que parlen de l'artista darrere de l'obra i del seu recorregut vital.

Mateu Oliver per Natura (millor fotografia) i a Bernat Font per Castell Galàctic (millor fotomuntatge). Enhorabona!. Recordau que podeu participar al concurs fotogràfic Ara que fa un bon sol... fotografia

L'escriptora Patricia Chinchilla ha estat l'encarregada de donar veu a aquestes històries que es trobaven a l'abisme de l'oblit. El fotògraf encarregat d'immortalitzar als pintors i les seves obres és l'artista fotogràfic Ricard Llorens.

L'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar s'ha sumat, igual que altres entitats públiques insulars, a la tasca de donar a conèixer aquest llegat artístic de Mallorca, adquirint quatre exemplars, els quals podreu llegir a cadascuna de les biblioteques municipals.

Ahir matí es va dur a terme l'entrega de premis als dos guanyadors del concurs fotogràfic de les Festes Populars de sa Coma 2021 "Ara que fa calor... Fotografia el teu racó!". Emilia Díaz, la regidora de festes de la zona costanera, va entregar els xecs de 100 € i el revelat de les fotografies guanyadores a Mateu Oliver per Natura (millor fotografia) i a Bernat Font per Castell Galàctic (millor fotomuntatge). Enhorabona!. Recordau que podeu participar al concurs fotogràfic Ara que fa un bon sol... fotografia el teu redol! Trobareu les bases a la web municipal de l'Ajuntament.

Vols participar en el concurs fotogràfic "Ara que fa un bon sol... fotografia el teu redol". Doncs descarrega't les bases, envia la teva fotografia i aconsegueix els següents premis:

100 € + revelat: Millor fotografia

100 € + revelat: Millor fotomuntatge

Les fotografies, que han d'estar relacionades amb el nucli de Sant Llorenç des Cardassar, es podran presentar des del dilluns 26 de juliol al dilluns 2 d’agost de 2021, ambdós inclosos, Molta sort!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado