Batle, Sr. Miquel Oliver i la Presidenta de l’AMIPA Benvinguda Febrer.
Trofeu Molí den Xema de Judo Infantil con el Renshinkan: Dissabte passat i en l’ambient de les Fires i Festes de Manacor, es va dur a terme la 6a edició
Enguany mesures excepcionals per la situación COVID, es varen fer 3 torns i es permetia l’entrada a 2 acompanyants per esportista, això si, amb una fulla de responsabilitat signada on constava que els darrers 14 dies
AGENCIA MANACORNOTICIAS 01/06/2021 - 12:33:00
El pati del Col • legi Manacorí Molí d'en Xema, va ser l'escenari en què 95 nens i nenes dels 4 fins als 15 anys van fer que els pares i acompanyants allà presents gaudiren de les millors actuacions del judo escolar.

EL TROFEU MOLÍ D’EN XEMA DE JUDO INFANTIL, TOT UN ÈXIT. Dissabte passat i en l’ambient de les Fires i Festes de Manacor, es va dur a terme la 6a edició del Torneig infantil.

Enguany mesures excepcionals per la situación COVID, es varen fer 3 torns i es permetia l’entrada a 2 acompanyants per esportista, això si, amb una fulla de responsabilitat signada on constava que els darrers 14 dies no havien tingut cap simptomologia compatible amb la Covid 19.

etc, tots uns requisits que varen donar molta seguretat i confiança per part de les entitats organitzadores, l’ AMIPA del Col·legi i el Club Renshinkan. El festival sens cap dubte tornar sortir de primera línia.

Presa de temperatura, rentada de mans, distància de seguretat entre persones, entrada porta principal i sortida per la d’emergencia, màscarilles, etc etc etc, tots uns requisits que varen donar molta seguretat i confiança per part de les entitats organitzadores, l’ AMIPA del Col·legi i el Club Renshinkan. El festival sens cap dubte tornar sortir de primera línia.

Puntual com estava previst, va començar l'acte. La presentación del festival va ser a càrrec del president del Club Pep Mascaró, mentre que les paraules de benvinguda i cloenda van ser per part del Batle, Sr. Miquel Oliver i la Presidenta de l’AMIPA Benvinguda Febrer.

El pati del Col • legi Manacorí Molí d'en Xema, va ser l'escenari en què 95 nens i nenes dels 4 fins als 15 anys van fer que els pares i acompanyants allà presents gaudiren de les millors actuacions del judo escolar.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado