AVUI: VALENTINA GIRÓN POSADA I JOSEPHINE CHRSTIN DEUTGEN
Renshinkan Manacor y Llevant: Avui xerrarem amb na Valentina Girón Posada, natural de Colòmbia i na Josephine C. Deutgen, natural d’Alemania
Actualment vivim una situació difícil amb l’esport, nosaltres el judo ara per ara no tenim cap objectiu a la vista. tots el festivals infantils, competicions , demostracions, trobades etc, estan estancades
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/02/2021 - 02:58:00
Ara bé, l’esport ha de continuar, l’esport federat no es pot aturar i en aquets moments molts son els nins i nines que dia rera dia venen a les clases perquè els encanten els jocs i els exercicis que es poden fer sense contacte

RENSHINKAN INFANTIL....AVUI: VALENTINA GIRÓN POSADA I JOSEPHINE CHRSTIN DEUTGEN. Actualment vivim una situació difícil amb l’esport, nosaltres el judo ara per ara no tenim cap objectiu a la vista. tots el festivals infantils, competicions , demostracions, trobades etc, estan estancades, les federacións y els clubs no poden organitzar cap esdeveniment mentre estiguem en la fase de risc com és la 4.

Ara bé, l’esport ha de continuar, l’esport federat no es pot aturar i en aquets moments molts son els nins i nines que dia rera dia venen a les clases perquè els encanten els jocs i els exercicis que es poden fer sense contacte aptes per judo.

Avui xerrarem amb na Valentina Girón Posada, natural de Colòmbia i na Josephine C. Deutgen, natural d’Alemania. Ses dues viven a Manacor.

Aquesta és una nova secció on entrevistarem a dos nins/nines perquè ens comentin les seves inquietuts d’aquest esport denominat del país del son naixent. Avui xerrarem amb na Valentina Girón Posada, natural de Colòmbia i na Josephine C. Deutgen, natural d’Alemania. Ses dues viven a Manacor.

Quants anys teniu?

Jo en tenc 14 diu na Valentia i jo 17 diu na Josephine

On aneu a escola?

Josephine: Escola on line Emagister, Valentina: Mossen Alcover

Perquè vau decidir el judo?

Josephine: Trob que és una activitat esportiva molt divertida, m’encanta s’ambient que hi ha en aquest club i és una bona cosa per defensarte. Valentina: Feia temps que em cridava l'atenció, el vaig provar i em va agradar molt.

Quin temps fa que practiqueu el judo?

Valentina:1 any, Josephine: 4 anys

Practiqueu altres esports?

Valentina: no, només judo. Josephine: si Hipica

Quin cinturó teniu?

Groc diu na Valentina, jo el verd diu na Josephine

Com feu el judo ara que no hi pot haver contacte?

Josephine: Seguim traballant molt fort, la classe segueix igual de divertiva just és que hem de mantenir la distància de seguretat. Valentina: a la classe utilitzam una mascotes d’escuma per estudiar la part tècnica, ho fem gairebé tot però sense contacte físic.

Què és el que més vos agrada de sa classe?

Josephine:m’encanta aprendre tècniques noves i anyor el poder fer combats. Valentiva: lo que més m’agrada de la classe és que me dóna seguretat a mi mateixa, i veig que de cada dia milloro les tècniques.

I on vos agradaria arribar?.

Valentina:m’agradaria arribar a ensenyar a altres persones lo millor del judo. Josephine: m’agradaria arribar molt enfora i començar a fer competició a nivell nacional.

Voleu dir alguna cosa més?

Josephine: El judo és una activitat molt completa i divertida, convido a tots els que ho vulguin provar. Valentina: El judo m’encanta i animaria a moltes persones perquè ho provin.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado