Des de l'Ajuntament volem donar-li la nostra més sincera enhorabona i felicitar-la
Sant Llorenç: El proper divendres 23 d'octubre, l'Espai 36 torna a obrir les seves portes i ho farà amb la gran final del Bòtil 2020 a les 18 h i Marga Fullana triomf absolut campionat autonòmic de BTT
A les 20 h podreu gaudir de Joana E, de Galiana Teatre: Dramatúrgia actual una de les novel·les més representatives de la premi de les lletres catalanes Maria Antònia Oliver amb una visió contemporània centrada en l’empoderament.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 16/10/2020 - 02:52:00
L'Espai 36 seguirà la normativa establerta per a fer front al Covid-19, per aixó: És imprescindible reservar entrada, la qual té un cost de 5 €. Els seients es distribuiran en unitats familiars. L'ús de la mascareta.

L'Espai 36 torna a obrir les seves portes. El proper divendres, 23 d'octubre, l'Espai 36 torna a obrir les seves portes i ho farà amb la gran final del Bòtil 2020. A les 18 h podreu gaudir de Cometagiroavió, de Centimets Teatre:

Història del protagonista de ‘Miracle a Llucmajor’, de Sebastià Alzamora i valora la recuperació d’un personatge fascinant de Pere Sastre Obrador, a través del teatre d’objectes, i la posada en valor d’aquest desconegut inventor i científic de principis del segle XX. Així mateix el jurat anima a la companyia a explorar les possibilitats narratives a partir de la proximitat de la seva proposta.

BTT, la qual es va saldar amb el triomf absolut de Marga Fullana en la categoria fèmina. La ciclista llorencina augmentava així el seu amplíssim palmarès amb aquest nou trofeu.

A les 20 h podreu gaudir de Joana E, de Galiana Teatre: Dramatúrgia actual una de les novel·les més representatives de la premi de les lletres catalanes Maria Antònia Oliver amb una visió contemporània centrada en l’empoderament de la dona des de l’època més convulsa del segle XX.

L'Espai 36 seguirà la normativa establerta per a fer front al Covid-19, per aixó:

És imprescindible reservar entrada, la qual té un cost de 5 €.

Els seients es distribuiran en unitats familiars.

L'ús de la mascareta durant la funció serà obligatori.

El passat diumenge es va celebrar la prova valedora per al campionat autonòmic de BTT, la qual es va saldar amb el triomf absolut de Marga Fullana en la categoria fèmina. La ciclista llorencina augmentava així el seu amplíssim palmarès amb aquest nou trofeu.

Des de l'Ajuntament volem donar-li la nostra més sincera enhorabona i felicitar-la per la seva carrera esportiva, plena de títols i victòries que demostren el seu esforç constant i la dedicació més absoluta. Enhorabona campiona!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado