L'Ajuntament de Felanitx a través de la regidoria d'Igualtat vol reivindicar
Felanitx dona suport al dia internacional de la dona rural amb l'elaboració de dos vídeos per promoure la feina de la dona en el sector primari
Avui dia 15 d'octubre, se celebra el dia internacional de la dona rural i l'Ajuntament amb aquest material audiovisual fa un reconeixement especial a totes aquelles dones que desenvolupen la seva feina en el sector agrari.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 15/10/2020 - 01:23:00
A les fotografies podeu veure de la Peixateria Ca n'Àngela a n'Àngela Oliver Adrover, Joana Maria Roig Vaquer i Bàrbara Adrover Roig; representant el sector agrícola i ramader, Amèlia Soler Adrover.

Felanitx dona suport al dia internacional de la dona rural amb l'elaboració de dos vídeos per promoure la feina de la dona en el sector primari.. L'Ajuntament de Felanitx a través de la regidoria d'Igualtat vol reivindicar i donar visibilitat al paper de la dona en el sector primari.

Per aquest motiu el consistori ha elaborat dos vídeos, un d'un minut i 20 segons dedicat al món pesquer i altra d'un minut dedicat al sector agrícola i ramader. En ells es mostra la feina que desenvolupen les dones en el sector primari.

Per aquest motiu el consistori ha elaborat dos vídeos, un d'un minut i 20 segons dedicat al món pesquer i altra d'un minut dedicat al sector agrícola i ramader. En ells es mostra la feina que desenvolupen les dones.

Avui dia 15 d'octubre, se celebra el dia internacional de la dona rural i l'Ajuntament amb aquest material audiovisual fa un reconeixement especial a totes aquelles dones que desenvolupen la seva feina en el sector agrari, ramader i pesquer. En els vídeos es pot veure com viuen el seu dia a dia en primera persona i perquè han continuat amb la tradició familiar.

A les fotografies podeu veure de la Peixateria Ca n'Àngela a n'Àngela Oliver Adrover, Joana Maria Roig Vaquer i Bàrbara Adrover Roig; representant el sector agrícola i ramader, Amèlia Soler Adrover.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado