Finalment, els nostres sèniors CÀRNIQUES SUNYER jugaran el seu primer partit
Dissabte passat, els entrenadors i entrenadores del Bàsquet Manacor participaren en una sessió de formació a càrrec d’en Joanma Bernabé, entrenador del nostre Club i seleccionador de minibàsquet de Balears
TRES DELS NOSTRES EQUIPS DEBUTEN A LA LLIGA. Dissabte dia 17 el poliesportiu de La Salle de Manacor obrirà les seves portes per tal d’acollir el primer partit després de molts de mesos!
AGENCIA MANACORNOTICIAS 13/10/2020 - 09:55:00
Seran les nostres júniors Restaurante EL PINO les qui tendran el privilegi d’inaugurar la nova temporada 2020-21. S’enfrontaran a les 17.00 a les companyes del CB Molinar. Els nostres júniors RESTAURANT ES PARC.

SESSIÓ DE FORMACIÓ DELS ENTRENADORS I ENTRENADORES DEL BÀSQUET MANACOR. Dissabte passat, els entrenadors i entrenadores del Bàsquet Manacor participaren en una sessió de formació a càrrec d’en Joanma Bernabé, entrenador del nostre Club i seleccionador de minibàsquet de les Illes Balears.

Una sessió molt profitosa per tal d’aprendre com ensenyar i de com treballar el pas 0. Agraïm a en Joanma la seva gran tasca i també agraïm la col.laboració dels jugadors de l’equip infantil XINXERAM.

Esperam que totes les nostres jugadores i tots els nostres jugadors, entrenadors i entrenadores i familiars i seguidors disfrutin al màxim del retorn a la competició!!!

EL PROPER CAP DE SETMANA TRES DELS NOSTRES EQUIPS DEBUTEN A LA LLIGA. Dissabte dia 17 el poliesportiu de La Salle de Manacor obrirà les seves portes per tal d’acollir el primer partit després de molts de mesos!

Seran les nostres júniors Restaurante EL PINO les qui tendran el privilegi d’inaugurar la nova temporada 2020-21. S’enfrontaran a les 17.00 a les companyes del CB Molinar. Els nostres júniors RESTAURANT ES PARC també debutaran dissabte a les 21.00 a la pista del UGUI La Salle.

Finalment, els nostres sèniors CÀRNIQUES SUNYER jugaran el seu primer partit de lliga balear a casa del Sant Josep a les 12.30. Esperam que totes les nostres jugadores i tots els nostres jugadors, entrenadors i entrenadores i familiars i seguidors disfrutin al màxim del retorn a la competició!!!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado