El dia 17 d'octubre a les 17 h serà el partit a na Capellera contra el Sant Josep.
Moltes novetats a Bàsquet Zona 5 Manacor: El Club també està fent molta feina per poder aplicar tots els protocols que exigeix la FBIB , conjuntament amb l'Ajuntament
Una altra novetat que es vol anunciar, és la creació d'un equip Sènior Masculí amateur per participar en la lliga d'empreses ( AIDEB ). En aquests moments són 12 jugadors però cerquen més companys.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 11/10/2020 - 08:40:00
Ja són quasi una trentena de nines i nins que venen a gaudir del nostre esport cada dilluns i dimecres. Si vols més informació envia un correu a [email protected] o al telèfon 679974132 (Rafel).

Manacor: Moltes novetats a Bàsquet Zona 5. Des de la Federació de les Illes Balears s'ha fet molta feina per poder celebrar una competició en la normalitat actual. Això ha donat fruit a què les nostres cadets Federòptics i les júniors Remolcs Parera Manacor. El Club també està fent molta feina per poder aplicar tots els protocols que exigeix la FBIB , conjuntament amb l'Ajuntament de Manacor.

Per una part, les cadets Federòptics començaran la Lliga de Promoció en el Grup 4, compost per el Santa Maria Altimsa , el Promise Sóller i l'Impremta Bahia Sant Agustí, sent aquest darrer el primer partit que disputarà el Zona 5 a na Capellera dia 25 d'octubre.

Lliga de Promoció en el Grup 4, compost per el Santa Maria Altimsa , el Promise Sóller i l'Impremta Bahia Sant Agustí, sent aquest darrer el primer partit que disputarà el Zona 5 a na Capellera dia 25 d'octubre.

Per l'altra part, les júniors Remolcs Parera Manacor jugaran al grup 3 on s'enfrontaran al Transport Maraneu SL. Molinar, B. Manacor El Pino i el Sant Josep per aconseguir, un cop més, classificar-se al Campionat Inter -illes. El dia 17 d'octubre a les 17 h serà el partit a na Capellera contra el Sant Josep.

Una altra novetat que es vol anunciar, és la creació d'un equip Sènior Masculí amateur per participar en la lliga d'empreses ( AIDEB ). En aquests moments són 12 jugadors però cerquen més companys que vulguin venir a divertir-se amb ells. Si et fa ganes informar-te, basta contactis amb un dels dos responsables (654804394 Paco o 609527781 Carlos ) o a través de les xarxes socials.

A part, recordar que la nostra escola de bàsquet cada dia creix! Ja són quasi una trentena de nines i nins que venen a gaudir del nostre esport cada dilluns i dimecres. Si vols més informació envia un correu a [email protected] o al telèfon 679974132 (Rafel).

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado