Amb aquesta iniciativa, ja consolidada, el consistori pretén apropar a la ciutadania
Élia Guardiola va ser la responsable d’inaugurar ahir el VI Cicle de Conferències Inca Business, promogut per l’Ajuntament El VI Cicle de Conferècies continua el pròxima 5 de novembre
El VI Cicle de Conferècies Inca Business continua el pròxima 5 de novembre, amb la conferència “Ètica amb les màquines”, a càrrec de Luis Montero. Amb la seva ponència, Montero proposa un canvi de perspectiva.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 09/10/2020 - 07:38:00
Tot i això, tots els interessants varen poder gaudir de la conferència per streaming. Élia Guardiola és especialista en màrqueting emocional i experiencial, relat de marca i màrqueting de continguts; docent a universitats, escoles.

Élia Guardiola inaugura el VI Cicle de Conferències Inca Business promogut per l’Ajuntament d’Inca. Élia Guardiola va ser la responsable d’inaugurar ahir el VI Cicle de Conferències Inca Business, promogut per l’Ajuntament d’Inca. Amb aquesta iniciativa, ja consolidada, el consistori pretén apropar a la ciutadania la realitat del món empresarial i les tendències en diferents camps com l'emprenedoria, el màrqueting o l'estratègia econòmica.

Així doncs, durant la seva ponència, titulada “Màrqueting emocional i relat de marca per al teu negoci. Si no emociones, no vens”, Élia Guardiola va destacar el valor de les emocions i el seu ús dins de les estratègies de màrqueting de continguts i publicitat, així com la transcendència de fer viure experiències memorables als clients. D’altra banda, la ponent va parlar també del relat de marca i l’art de comunicar a través de les històries, i a més, com dur-lo a terme en els negocis, convertint l’Storytelling en StoryExperience.

Finalment, Miguel Navarro serà el responsable de tacar aquesta nova edició d’Inca Business, el 3 de desembre, amb la xerrada “On és la Pasta? Ven a clients amb diners”. En aquesta conferència, el directiu i formador mostrarà.

D’aquesta manera, la finalitat d’aquesta primera conferència del VI Cicle de Conferències era ajudar als assistents a tenir una actitud diferent davant la transformació digital, on tot parteix d'una base fonamental: les persones i els valors de marca. Les entrades gratuïtes per a la conferència, que es va dur a terme al Centre Bit, es varen exhaurir.

Tot i això, tots els interessants varen poder gaudir de la conferència per streaming. Élia Guardiola és especialista en màrqueting emocional i experiencial, relat de marca i màrqueting de continguts; docent a universitats, escoles de negocis i formació, nacionals i a Llatinoamèrica; formació per a empreses, PIME i grans comptes; a més de conferenciat internacional, amb més de quinze anys d'experiència.

El VI Cicle de Conferècies Inca Business continua el pròxima 5 de novembre, amb la conferència “Ètica amb les màquines”, a càrrec de Luis Montero. Amb la seva ponència, Montero proposa un canvi de perspectiva, entorn de la idea que atès que les màquines ja són aquí i no se n'aniran, potser hauríem de pensar models ètics que les incloguessin.

Finalment, Miguel Navarro serà el responsable de tacar aquesta nova edició d’Inca Business, el 3 de desembre, amb la xerrada “On és la Pasta? Ven a clients amb diners”. En aquesta conferència, el directiu i formador mostrarà el principal error del món de les vendes, de què depenen les vendes i com aconseguir vendes d'imports alts.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
Manuel Rosas Serra
Interesante ciclo de conferencias