DIA 18 D’OCTUBRE TORNEN LES COMPETICIONS OFICIALS
Club Bàsquet Manacor: Els primers en iniciar la nova lliga de la temporada 2020-21 seran els nostres séniors masculins de categoria Balear 18 d’octubre s’enfrontaran a l’Esporles
Us recordam que encara ens queda stock de les mascaretes ABBACINO del Club Bàsquet Manacor. Aquestes mascaretes es poden adquirir a La Salle ( Bar ) de manera individual o en packs d’infant i d’adult.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 06/10/2020 - 01:10:00
Dia 18 d’octubre s’enfrontaran a l’Esporles a pista visitant i dia 1 de novembre debutaran a casa contra Sa Real d’Eivissa. Durant el mes d’octubre i l’inici del novembre també iniciaran les competicions la resta d’equips femenins.

DIA 18 D’OCTUBRE TORNEN LES COMPETICIONS OFICIALS AMB EL DEBUT DEL NOSTRE SÉNIOR MASCULÍ CÀRNIQUES SUNYER. Després dels molts mesos, els nostres jugadors i jugadores, els nostres entrenadors i entrenadores i les famílies del nostre Club podran tornar a gaudir de la competició i de l’emoció de bàsquet! Els primers en iniciar la nova lliga de la temporada 2020-21 seran els nostres séniors masculins de categoria Balear.

Dia 18 d’octubre s’enfrontaran a l’Esporles a pista visitant i dia 1 de novembre debutaran a casa contra Sa Real d’Eivissa. Durant el mes d’octubre i l’inici del novembre també iniciaran les competicions la resta d’equips femenins i masculins federats del nostre Club. Una gran notícia per a tota la família del Bàsquet Manacor i del bàsquet balear!!!

Amb la venda de les mascaretes el Club Bàsquet Manacor oferirà 6 beques esportives valorades en 100 euros cada una per a les famílies que ho necessitin en aquests difícils moments. Moltes gràcies a tots i a totes.

ENCARA PODEU ACONSEGUIR LA VOSTRA MASCARETA ABBACINO DEL BÀSQUET MANACOR I AJUDAR A OFERIR BEQUES ESPORTIVES A LES FAMÍLIES DEL NOSTGRE CLUB. Us recordam que encara ens queda stock de les mascaretes ABBACINO del Club Bàsquet Manacor. Aquestes mascaretes es poden adquirir a La Salle ( Bar ) de manera individual o en packs d’infant i d’adult.

Amb la venda de les mascaretes el Club Bàsquet Manacor oferirà 6 beques esportives valorades en 100 euros cada una per a les famílies que ho necessitin en aquests difícils moments. Moltes gràcies a tots i a totes, anar ben guapos o guapes i ajudar a que un nin o una nina pugui practicar el seu esport preferit és molt fàcil!!!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado