Una trentena de judoques varen començar els entrenaments
El mestre Dani Domínguez del Dojo Muratore Manacor, va començar les classes regulars pels judoques més petits,el passat dijous dia 1 d´octubre a les instal.lacions de la Plaça Sant Jaume nº 9
Cal destacar que encara es poren apuntar a classes i també es pot provar i consultar pels nous horaris , al 605315169 ( Dani Domínguez). Els judoques adults i jovenets segueixen entrenant ....
AGENCIA MANACORNOTICIAS 05/10/2020 - 02:13:00
"JUDO SENSE CONTACTE" i amb distància de seguretat . Aquets judoques entreneràn tots els dimarts i dijous de 16.30h a 17.15h el primer grup i de 17.30 a 18.15h el segon grup.

Els Judoques més petits del Dojo Muratore Mmanacor ja han tornat a les classes. El mestre Dani Domínguez del Dojo Muratore Manacor, va començar les classes regulars pels judoques més petits,el passat dijous dia 1 d´octubre a les instal.lacions de la Plaça Sant Jaume nº 9,complint amb el seu protocol de mesures de seguretat d´aquest nou curs 2020/21.

Una trentena de judoques varen començar els entrenaments presencials després de sis messos, han començat amb un "JUDO SENSE CONTACTE" i amb distància de seguretat . Aquets judoques entreneràn tots els dimarts i dijous de 16.30h a 17.15h el primer grup i de 17.30 a 18.15h el segon grup.

Ben aviat s´obrirà un altre grup pels divendres de 16.15h a 17h i així sucsesivament s´aniràn obrint i començant tots els grups necessaris perquè tots els nins inines pugin fer el judo divertit, educatiu i complet.

Ben aviat s´obrirà un altre grup pels divendres de 16.15h a 17h i així sucsesivament s´aniràn obrint i començant tots els grups necessaris perquè tots els nins inines pugin fer el judo divertit, educatiu i complet del Dojo amb tota la seguretat.

Cal destacar que encara es poren apuntar a classes i també es pot provar i consultar pels nous horaris , al 605315169 ( Dani Domínguez). Els judoques adults i jovenets segueixen entrenant amb contacte amb els seus grups bimbolla i poren disfrutar d´aquest gràn esport quels permet millorar fisícament, tècnicament i mentalment!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado