Presentat la ponència " El antes y el después" d'aquesta consulta.
Hospital Manacor: V edició de la Jornada del Pacient amb Ostomia la Directora Infermera Francesca Rosa Rosal a la presentació de la consulta a càrrec de l'organitzadora de la jornada, Lucia Pereyra
Després de la inauguració a càrrec de la Directora Infermera, Francesca Rosa Rosal, s'ha iniciat la presentació de la consulta d'ostomies a càrrec de l'organitzadora de la jornada, Lucia Pereyra, ( supervisora de Cirurgía).
AGENCIA MANACORNOTICIAS 10/12/2019 - 14:05:00
Pacients Actius i familiars de l'àrea d'influència de l'Hospital així com professionals sanitaris tant d'Atenció Primària com de l'Hospital. Ha tancat la jornada, el coordinador del servei de Cirurgia, Eduard Gifre.

MOLTA PARTICIPACIÓ A LA V JORNADA DEL PACIENT AMB OSTOMIA DE L'HOSPITAL. Al llarg d'avui matí s'ha duit a terme la V edició de la Jornada del Pacient amb Ostomia. Després de la inauguració a càrrec de la Directora Infermera, Francesca Rosa Rosal, s'ha iniciat la presentació de la consulta d'ostomies a càrrec de l'organitzadora de la jornada, Lucia Pereyra, ( supervisora de Cirurgía) que ha presentat la ponència " El antes y el después" d'aquesta consulta.

També s'ha duit a terme la presentació del Programa de Pacient Actiu i de l'associació Balear de Crohn, Colitis i Ostomitzats, Abacco. Abans de la representació de l'obra de teatre "Jo, la fibromiàlgia" per part de "Actiu sí" - grup format per una sèrie de pacients actius- , sha realitzat una taula rodona sobre l'experiència de viure una enfermetat crònica i viure amb una ostomia.

A la jornada hi han participat un gran nombre de Pacients Actius i familiars de l'àrea d'influència de l'Hospital així com professionals sanitaris tant d'Atenció Primària com de l'Hospital. Ha tancat la jornada, el coordinador del servei de Cirurgia, Eduard Gifre.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado