Felanitx
Felanitx posa en marxa el servei de menjar a domicili per persones majors, vulnerables i dependents
L'Ajuntament de Felanitx a través de l'àrea de serveis socials ha presentat aquest matí el nou servei de menjar a domicili que es posa en marxa a partir d'aquell dilluns al municipi de Felanitx.
felanitx.org 20/03/2023 - 14:48:05

Felanitx posa en marxa el servei de menjar a domicili per persones majors, vulnerables i dependents

L'Ajuntament de Felanitx a través de l'àrea de serveis socials ha presentat aquest matí el nou servei de menjar a domicili que es posa en marxa a partir d'aquell dilluns al municipi de Felanitx. Les condicions d'admissió són ser resident a Felanitx, tenir 65 anys o més, tenir una discapacitat, reconeguda per l'administració competent, igual o superior al 33% per raó de discapacitats físiques, psíquiques o sensorials, tenir 18 anys i trobar-se en situació de desatenció, pertànyer a nuclis familiars amb menors amb situació de vulnerabilitat social o famílies en risc social i víctimes de violència masclista.

La regidora de serveis socials, Catalina Soler ha manifestat «vull donar les gràcies al departament de l'àrea de serveis socials que conjuntament amb els responsables polítics ha posat en funcionament aquest servei que no es donava a Felanitx. A partir d'avui les persones majors de 65 anys, menors de 18 anys amb problemes d'integració social, persones amb cert grau de discapacitat, etc. poden sol·licitar aquest servei a través de serveis socials». Soler ha afegit «amb un preu de 8,03 € els interessats poden triar quins dies de la setmana volen emprar el servei, el menjar l'elaborarà l'empresa Aproscom i es dóna a tot el municipi incloent els llogarets, és un servei municipal»

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat ha dit «Poder tenir el menjar a domicili amb una dieta equilibrada, producte zero de ca nostra pot aportar molta qualitat de vida en aquestes persones majors o que tenen algun tipus de dependència. Serveis socials sempre ha estat implicada en millorar la qualitat de vida dels felanitxers, i amb aquesta iniciativa nova donam una passa molt important a un tema delicat. La gent major que és a ca seva està millor, però hem d'intentar que estigui en les màximes garanties i evidentment l'alimentació és important».

El servei funcionarà de dilluns a diumenge. El repartiment de menús es realitzarà als domicilis dels usuaris, fent entrega entre les 12h i les 14h. S'oferiran dietes adaptades a les necessitats alimentàries per diabètics, sense sal, celíacs o amb algun tipus de restricció. Per fer la sol·licitud vos podeu dirigir a Serveis Socials aportant fotocòpia del DNI, autorització de l'ús de dades personals i pertànyer al col·lectiu a qui va dirigit el menjar a domicili.

 

Reciente
Visto
Comentado