Felanitx
L'Ajuntament de Felanitx visita les obres de les portasses de l'Hospici
L'equip de govern de l'Ajuntament de Felanitx ha visitat les obres de l'edifici conegut com 'les portasses' de l'Hospici que estaran enllestides en poc més d'un mes.
felanitx.org 08/02/2023 - 13:16:08

L'Ajuntament de Felanitx visita les obres de les portasses de l'Hospici

L'equip de govern de l'Ajuntament de Felanitx ha visitat les obres de l'edifici conegut com 'les portasses' de l'Hospici que estaran enllestides en poc més d'un mes. Les instal·lacions situades al carrer Sant Alfons, que han estat magatzem de l'Hospici Hospital s'ha reconvertit en un edifici multifuncional. L'ús de l'edifici serà polivalent, la planta baixa disposa d'un espai ample d'aproximadament 155 metres quadrats i tres sales d'uns 30 metres quadrats. A la part superior hi ha unes oficines d'uns 80 metres quadrats. Els dos espais són independents i tenen la seva pròpia entrada separada.

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat ha insistit «Felanitx necessita espais on poder fer activitats lúdiques i socials. Aquesta és una primera passa de la voluntat de l'Ajuntament de crear espais. Donarem servei a les diferents associacions i entitats del municipi amb la cessió d'aquesta gran sala. Aquest espai el podrem inaugurar en unes quatre o sis setmanes més o manco»

La finalitat de la reforma d'aquesta instal·lació és poder donar sortida a la gran demanda d'espais municipals. Un altre dels objectius per part de l'equip de govern municipal és poder transformar, al llarg termini, el barri de Sa Torre creant una falca pública on s'inclogui la Fundació Cosme Bauçà, la plaça de sa Sínia i l'Hospici. En la reforma s'han conservat la majoria dels elements existents com l'aljub, columnes de marès, taulons de fusta i murs de pedra. Recordem que el pressupost de l'obra és de 379.324,38 IVA inclòs.

 

Reciente
Visto
Comentado