GRAN PARTIT DELS SÈNIORS UM BEACH HOUSE
Bàsquet Manacor: Els nostres júniors de categoria interilles han aconseguit la primera plaça matemàtica del grup C d’interilles després de vèncer en els seus dos darrres partits
D’aquesta manera el nostre equip segueix imbatut a la segona fase de la competició i s’assegura el primer lloc de la lliga passi el que passi en les dues properes jornades. Enhorabona equip i cos tècnic!
AGENCIA MANACORNOTICIAS 07/05/2024 - 02:50:00
Després de dues derrotes ajustades dels nostres sènior de categoria insular, divendres passat l’equip va demostrar tot el seu potencial i va obtenir una mersecuda victòria per 76 a 65 que recompensa la bona tasca

EL JÚNIOR MALLORCA SEA PARADISE CAMPIÓ DE LLIGA A MANCA DE DUES JORNADES PEL FINAL. Els nostres júniors de categoria interilles han aconseguit la primera plaça matemàtica del grup C d’interilles després de vèncer en els seus dos darrres partits. Primer, gran victòria a la pista de Puig d’en Valls d’Eivissa per 53 a 100 i a continuació, victòria dins Bahía per 82 a 92. D’aquesta manera el nostre equip segueix imbatut a la segona fase de la competició i s’assegura el primer lloc de la lliga passi el que passi en les dues properes jornades. Enhorabona equip i cos tècnic!

DIA 19 DE MAIG PRIMERA ELIMINATORIA PEL TÍTOL DE LLIGA BALEAR A LA SALLE DE MANACOR. Dia 19 de maig el pavelló de La Salle ha de ser una olla a presió per donar suport al nostre sènior CÀRNIQUES SUNYER de lliga balear que disputarà contra el Santa Maria la primera eliminatòria pel títol de lliga i per l’ascens a lalliga EBA. Animam a totes les persones que estimen el nostre club a venir amb camisetes vermelles i tenyir La Salle dels colors del Bàsquet Manacor. Serà una fita històrica que ningú es pot perdre!

La Salle ha de ser una olla a presió per donar suport al nostre sènior CÀRNIQUES SUNYER de lliga balear que disputarà contra el Santa Maria la primera eliminatòria pel títol de lliga i per l’ascens a lalliga EBA.

GRAN PARTIT DELS SÈNIORS UM BEACH HOUSE DAVANT EL CB COLONYA DE POLLENÇA. Després de dues derrotes ajustades dels nostres sènior de categoria insular, divendres passat l’equip va demostrar tot el seu potencial i va obtenir una mersecuda victòria per 76 a 65 que recompensa la bona tasca realitzada pels jugadors i cos tècnic. En categoria insular femenina, nova derrota de les sènior DECOPUNT a la pista del Calvià per 77 a 44.

LES NINES DEL MINI FANTASY PARK MALLORCA REALITZEN UN PARTIDÀS DAVANT LA SALLE DE PALMA. Les nostres nines en edat premini que competeixen en una lliga d’edat més avançada segueixen mostrant el gran equip que són i la gran progressió que estan assolint. Dissabte passat a Na Capellera ens feren gaudir d’un gran bàsquet davant les companyes de La Salle i obtingueren una merescuda victòria per 50 a 20.

En altres partits mini de la jornada, els minis BIOCONSTRUCCIONS PEDRA VIVA-VOYANICS varen caure per 87 a 77 davant Pollença, el mini PARERA ARQUITECTES va ser superat per 84 a 60 per La Salle de Palma i els nins del mini JARDI NET foren superats per l’Inca per 83 a 54.

GRAN VICTÒRIA DE LES NINES DE L’INFANTIL FERRERIA ES BIULÓ I DELS INFANTILS OFI-ILLA. Els infantils OFI-ILLA varen vèncer per un clar 70 a 35 als companys de Bàsquet Pla en un molt bon partit de tot l’equip. Per la seva banda, les nines del FERRERIA ES BIULÓ varen guanyar per 65 a 40 al Molinar mostrant dins la pista la seva bona evolució al llarg de la temporada.

En canvi, els infantils D5 SPORT SHOP foren superats pel CB Nord per 63 a 95 en un partit a on els visitants foren molts superiors. En categoria cadet, derrota contundent del RT. XINXERAM per 85 a 43 a casa del Molinar.

N’AINA I NA MARIA, DUES MANACORINES CAMPIONES DE LA LLIGA BALEAR FEMENINA. N’Aina Pérez i na Maria Llodrà, jugadores manacorines formades als seus inicis en el nostre Club i actuals jugadores del CTEIB-ANDRATX, s’han proclamat campiones del Trofeu Germanes Rullán després de vèncer a la final al gran favorit pel títol, el Calvià. Una gran fita per a totes dues que obtenen un campionat de balears de moltíssim de mèrit. Des d’aquí els enviam l’enhorabona i els transmetem el nostre orgull i la nostra alegria!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado