Emília Díaz és la nova regidora de l'Ajuntament de Sant Llorenç
Emília Díaz és la nova regidora de l'Ajuntament de Sant Llorenç després de prendre possessió del seu càrrec al plenari municipal del mes de novembre, 6 de la llista del GISC substitueix a Alícia Duran
Díaz, número 6 de la llista del GISC, substitueix a Alícia Duran després que aquesta hagi hagut de renunciar a la seva acta per motius estrictament professionals que no li permetien poder complir amb les seves obligacions.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 22/11/2019 - 11:44:00
La nova regidora s'encarregarà de Fires i Mercats de la zona costanera, centre d'adults de tot el municipi i neteja dels edificis municipal. Així, la regidora serà també un reforç important per la zona de sa Coma, Cala Millor i s'Illot

Emília Díaz és la nova regidora de l'Ajuntament de Sant Llorenç després de prendre possessió del seu càrrec al plenari municipal del mes de novembre. Díaz, número 6 de la llista del GISC, substitueix a Alícia Duran després que aquesta hagi hagut de renunciar a la seva acta per motius estrictament professionals que no li permetien poder complir amb les seves obligacions.

La nova regidora s'encarregarà de Fires i Mercats de la zona costanera, centre d'adults de tot el municipi i neteja dels edificis municipal. Així, la regidora serà també un reforç important per la zona de sa Coma, Cala Millor i s'Illot.

Amb aquests canvis, l'equip de govern ha sofert una reordenació i les àrees que portava Duran s'han repartit:

- Festes de Sant Llorenç i populars: Sergi Miquel

- Educació: Dolors Sánchez

- Joventut: Antònia Bauzà

- Escoletes d'Estiu: Catalina Rosselló.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado