Mora ha reclamat a l’equip de govern una política de carreteres “amb objectius clars”.
El Pi reclama que s’inverteixin 4 milions i mig més en carreteres de Mallorca per millorar la mobilitat i la seguretat a l’illa: Xisca Mora ha presentat avui una esmena a la totalitat als comptes del CIM pel 2020
En aquest sentit, Xisca Mora, ha remarcat que “vam presentar una iniciativa al CIM per buscar solucions a aquesta problemàtica i ara el que volem és que l’equip de govern hi destini un milió d’euros” .
AGENCIA MANACORNOTICIAS 21/11/2019 - 06:23:00
Colònia de Sant Jordi- Ses Salines, de Llubí-Santa Margalida, de Sa Pobla-Muro, Sineu-Maria o Manacor a Felanitx entre d’altres. També ha exigit solucions pels accessos a Palma i que s’habiliti un nou carril.

El Pi reclama que s’inverteixin quatre milions i mig més en carreteres per millorar la mobilitat i la seguretat a l’illa. La portaveu de la formació al Consell de Mallorca, Xisca Mora, ha presentat avui una esmena a la totalitat als comptes del CIM pel 2020.

El Pi al CIM ha reclamat que s’augmentin en quatre milions i mig d’euros les inversions en carreteres per tal de solucionar els problemes de mobilitat i seguretat que pateix Mallorca i s’habiliti una partida un milió d’euros per construir aparcaments a Part Forana. La formació, que ha presentat avui una esmena a la totalitat als comptes, ha criticat que l’equip de govern no hagi prioritzat aquests projectes que considera de vital importància pel futur de l’illa i per garantir una millora de la qualitat de vida dels mallorquins i mallorquines,

D’altra banda, Mora també ha comentat que una de les altres apostes de la formació és solucionar els problemes d’aparcaments a Part Forana i “per això hem demanat que s’habiliti una partida d’un milió d’euros.

La portaveu d’El Pi al CIM, Xisca Mora, ha deixat clar que “la xarxa viària secundària necessita urgentment una inversió en manteniment de la mateixa manera que també són importants els projectes per descongestionar el trànsit i aquests pressupostos no ho contemplen, ja que disminueixen en aquestes partides”. Mora ha reclamat a l’equip de govern una política de carreteres “amb objectius clars” i ha recordat que “ des d’El Pi ja vam anunciar que aquesta legislatura per nosaltres havia de ser la legislatura de la mobilitat”.

La formació ha sol·licitat que augmenti la inversió en manteniment de la carretera de la Colònia de Sant Jordi- Ses Salines, de Llubí-Santa Margalida, de Sa Pobla-Muro, Sineu-Maria o Manacor a Felanitx entre d’altres. També ha exigit solucions pels accessos a Palma i que s’habiliti un nou carril d’entrada al polígon Son Fuster.

D’altra banda, Mora també ha comentat que una de les altres apostes de la formació és solucionar els problemes d’aparcaments a Part Forana i “per això hem demanat que s’habiliti una partida d’un milió d’euros per aquests projectes que no estava contemplada”.

Finalment El Pi ha explicat que al plenari dels pressupostos defensarà la importància de tirar endavant projectes mediambientals i en concret mesures per combatre les fuites d’aigua als pobles de Mallorca. En aquest sentit, Xisca Mora, ha remarcat que “vam presentar una iniciativa al CIM per buscar solucions a aquesta problemàtica i ara el que volem és que l’equip de govern hi destini un milió d’euros” .

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado