GRAN DEBUT DE LES SÈNIORS BUFETE PERELLÓ A LA LLIGA INSULAR!
Bàsquet Manacor Bufete Perelló, 61 - Muro, 41: Les manacorines van saber donar l'empenta definitiva al partit, amb un parcial de 21-5, amb jugades ràpides i vistoses. Enhorabona equip!
Premini Femení Innovatec Security – Montuïri. Bon partit de les premini a Montuïri, que hi van posar ganes, intensitat i concentració. Van gaudir del joc fent una gran tasca en equip i destacant una gran...
AGENCIA MANACORNOTICIAS 01/10/2019 - 02:03:00

Bàsquet Manacor. Tothom suma. GRAN DEBUT DE LES SÈNIORS BUFETE PERELLÓ A LA LLIGA INSULAR!. B. Manacor Bufete Perelló, 61 - Basquet Muro, 41. El primer tram del partit es va jugar amb molta intensitat defensiva i molt desencert per part de les visitants, aconseguint un parcial favorable de 20/4.

Tanmateix el segon quart va ser molt negatiu, arriban 23/26 al descans. El tercer període, molt igualat, amb 40-36 favorable a les nostres jugadores, va deixar la feina per al darrer quart. I ara sí, Les manacorines van saber donar l'empenta definitiva al partit, amb un parcial de 21-5, amb jugades ràpides i vistoses. Enhorabona equip!

Infantil Masculí Rt Es Parc Molinar, 8 – B. Manacor, 59. Partit seriós dels infantils davant un equip de característiques físiques similars, però que no va poder seguir el ritme dels manacorins.

Infantil Masculí Rt Es Parc Molinar, 8 – B. Manacor, 59. Partit seriós dels infantils davant un equip de característiques físiques similars, però que no va poder seguir el ritme dels manacorins. Els nins han estat molt intensos en defensa, però poc agressius al rebot. Ofensivamenthi va haver moltes cistelles en superioritat i un bon percentatge de tirs exteriors.

Premini Femení Innovatec Security – Montuïri. Bon partit de les premini a Montuïri, que hi van posar ganes, intensitat i concentració. Van gaudir del joc fent una gran tasca en equip i destacant una gran comunicació entre elles dins pista. Per acabar, també volem donar les gràcies al nostre patrocinador Innovatec pel regal de les "munyequeres" que han fet a tot l'equip!!!