Renshinkan, es far el mati i horabaixa i aquest any hi ha 71 inscrits.
Manacor i Llevant: Nombroses són les activitats de carácter infantil que el club Judo Renshinkan te programades per aquest mes d'agost
Desenvolupar les tècniques a través del dibuix, Jocs aplicats al judo , festivals a l'aire lliure i un llarg etc d'activitats són el plat principal del curs. Una setmana molt intensiva on l'últim dia cal presentar un treball ...
AGENCIA MANACORNOTICIAS 06/08/2019 - 17:38:00
Finalitzat aquest, el Renshinkan infantil té vacances fins al setembre on es reprèn el nou curs ple de moltes activitats per els nins i les nines.

EL RENSHINKAN ORGANITZA EL CAMPUS D'AGOST DE JUDO INFANTIL. Nombroses són les activitats de carácter infantil que el Judo Renshinkan te programades per aquest mes d'agost. la primera setmana és quan comensa el campus d'estiu de judo infantil. Es dur a terme a les instal·lacions del Renshinkan, es far el mati i horabaixa i aquest any hi ha 71 inscrits.

Desenvolupar les tècniques a través del dibuix, Jocs aplicats al judo , festivals a l'aire lliure i un llarg etc d'activitats són el plat principal del curs. Una setmana molt intensiva on l'últim dia cal presentar un treball del que s'ha vist, i s’ha d’exposar en l'examen final o bé per al canvi de grau o aconseguir els danès corresponents. Finalitzat aquest, el Renshinkan infantil té vacances fins al setembre on es reprèn el nou curs ple de moltes activitats per els nins i les nines.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado