Treball, Medi Ambient i Benestar Animal serà gestionada per Biel Frontera.
El Batle d’Inca ha signat els documents que organitzen les diferents àrees municipals i les delegacions que es fan cap als regidors que componen l’equip de govern
L’àrea de Serveis, Espai Públic i Transició Energètica serà gestionada per Maricarmen Oses. L’àrea d’Educació, Promoció de la Cultura i Memòria Democràtica té com a gestora a Alice Weber.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 17/06/2019 - 16:25:00
El gestor de l’àrea d’Economia Local i Comunicació Social serà Miguel Ángel Cortès. El regidor Andreu Caballero serà l’encarregat de dur la gestió de l’àrea de Participació, Habitatge i Model de Ciutat.

L’Ajuntament d’Inca presenta l’organigrama funcional de l’equip de govern municipal. El Batle d’Inca, Virgilio Moreno, ha signat els documents que organitzen les diferents àrees municipals i les delegacions que es fan cap als regidors que componen l’equip de govern municipal.

D’aquesta manera, el Consistori comptarà com a primera tinent de batle amb Maricarmen Oses, segona tinent de batle, Alice Weber i com a tercer tinent de batle a Sebastià Oriol. Així mateix, s’ha fet una profunda modificació de la nomenclatura dels departaments amb l’objectiu de acostar-los a les necessitats actuals dels inquers i de la ciutat.

L’àrea d’Esports, Mobilitat i Bon Govern anirà a càrrec de Sebastià Oriol. La gestió de l’àrea d’Igualtat, Salut i Patrimoni Industrial serà a càrrec d’Antònia Maria Sabater.

L’àrea de Serveis, Espai Públic i Transició Energètica serà gestionada per Maricarmen Oses. L’àrea d’Educació, Promoció de la Cultura i Memòria Democràtica té com a gestora a Alice Weber. L’àrea d’Esports, Mobilitat i Bon Govern anirà a càrrec de Sebastià Oriol. La gestió de l’àrea d’Igualtat, Salut i Patrimoni Industrial serà a càrrec d’Antònia Maria Sabater. Les àrees de Promoció de la Ciutadania, Fires i Dijous Bo tendrà com a encarregat a Antoni Peña.

L’àrea de Mercats, Innovació i Empresa serà dirigida per María José Fernández. El gestor de l’àrea d’Economia Local i Comunicació Social serà Miguel Ángel Cortès. El regidor Andreu Caballero serà l’encarregat de dur la gestió de l’àrea de Participació, Habitatge i Model de Ciutat. Finalment, l’àrea de Treball, Medi Ambient i Benestar Animal serà gestionada per Biel Frontera.

D’aquesta manera l’equip de govern començarà amb la seva tasca tot d’una perquè la gestió sigui el més àgil possible. Ja ha s’ha conformat el que serà la Junta de Govern per donar continuïtat al dia a dia de l’Ajuntament. Ara s’obre un període de 20 dies per convocar una sessió plenària per donar conformitat a totes les distribucions de departaments, juntes i altres òrgans de govern municipal.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado