Aquest ha suposat l'organització d'una visita a l'àrea de paritori i puerperi
A partir de la idea de reconèixer la feina dels professionals de servei de ginecologia i obstetrícia de l'Hospital de Manacor, Montserrat Mulet, de l'escoleta de Santa Margalida ha posat en marxa el projecte "El meu naixement"
Els professionals de l'àrea, amb el Cap de servei, Javier Agüera i el supervisor de paritori, Clemente Roldán, al davant, varen rebre i acompanyar en el recorregut al grup fent possible un dels objectius.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 14/06/2019 - 08:44:00
També una embarassada voluntària va permetre que els nins escoltassin els batecs del cor del bebè amb la sorpresa dels petits. En aquest projecte participen les mares dels infants que han donat a llum.

"EL MEU NAIXEMENT" UN PROJECTE D'EDUCACIÓ INFANTIL: MARES I FILLS VISITEN PARITORI I PLANTA DE PEDIATRIA. És una iniciativa de l'escoleta de Santa Margalida. A partir de la idea de reconèixer la feina dels professionals de servei de ginecologia i obstetrícia de l'Hospital de Manacor, Montserrat Mulet, de l'escoleta de Santa Margalida ha posat en marxa el projecte "El meu naixement".

Aquest ha suposat l'organització d'una visita a l'àrea de paritori i puerperi, amb els nins i les mares de l'escola. Entre jocs i cançons, varen poder veure els dibuixos i fotografies referents al part i la lactància materna. També una embarassada voluntària va permetre que els nins escoltassin els batecs del cor del bebè amb la sorpresa dels petits. En aquest projecte participen les mares dels infants que han donat a llum als seus fills i també recordar aquests moments.

LA UCI GUANYA EL TERCER PREMI DE COMUNICACIÓ ORAL AL CONGRÉS NACIONAL D'INFERMERIA INTENSIVA, La UCI de l´Hospital de Manacor ha participat aquesta setmana al Congrés Nacional de la SEEIUC.

Els professionals de l'àrea, amb el Cap de servei, Javier Agüera i el supervisor de paritori, Clemente Roldán, al davant, varen rebre i acompanyar en el recorregut al grup fent possible un dels objectius del projecte "El meu naixement", que és crear un vincle afectiu entre els professionals de l'hospital amb les mares i els nins.

LA UCI GUANYA EL TERCER PREMI DE COMUNICACIÓ ORAL AL CONGRÉS NACIONAL D'INFERMERIA INTENSIVA, La UCI de l´Hospital de Manacor ha participat aquesta setmana al Congrés Nacional de la SEEIUC (Sociedad Española de Enfermería Intensiva y Unidades Coronarias), celebrat a Palma els dies 10.11 i 12 de Juny. Eva Pérez, Supervisora de la UCI, ha presentat dues Comunicacions Orals, en col-laboració amb l'Hospital Universitari de Son Espases.

La Comunicació oral "¿Y tu cuánto deshechas?" va obtenir el tercer premi a la millor comunicació. És un estudi descriptiu, transversal i multicèntric realitzat a les UCI´s de les Illes Balears entre Abril i Desembre del 2018; l´objectiu de l´estudi és analitzar el volum sanguini rebutjat previament a l´obtenció de la mostra sanguínia a traves de catéter vascular a les UCI´s de Balears, i relacionar aquest volumamb el tipus de catéter, experiència del professional que realitza l´extracció i centre hospitalari. La segona Comunicació oral "Registro de enfermeria en el cateterismo cardíaco: valoración y preparación del paciente. 

Estudio piloto" presenta el registra realitzat per infermeres de la UCI de Manacor i de la unitat d´hemodinàmica de HUSE, per tal de dissenyar i validar un registre infermer que garanteixi la transferència de la informació en el procés de la coronariografia cardíaca entre hospitals de diferent nivell assistencial. Les infermeres de la UCI de Manacor autores d´aquesta comunicació oral són Eva Perez, MAria Verger, Sandra Babot i Mª Antònia Pérez. 

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado