La xerrada del Policia Tutor s'estructura entorn de: prevenció de furts o robatoris
500 alumnes d'Inca participen de les xerrades sobre seguretat i prevenció del consum d'alcohol prèvies a les festes de final de curs de 3r i 4t d'ESO dels diferents centres
Durant una setmana, el Policia Tutor d'Inca i una infermera del PAC d'Inca han impartit diverses xerrades sobre seguretat i prevenció del consum de l'alcohol a alumnes de 3r i 4t d'ESO dels diferents centres educatius.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 12/06/2019 - 05:23:00
Nord i Raiguer (aquest any acudiran policies tutors d'Alcúdia, Pollença, Sa Pobla, Santa Margalida, Muro i Inca), estaran el dia 14 a la nit a Alcúdia per a vetllar per la seva seguretat i, per descomptat, ajudar-los.

500 alumnes d'Inca participen de les xerrades sobre seguretat i prevenció del consum d'alcohol prèvies a les festes de final de curs. Durant una setmana, el Policia Tutor d'Inca i una infermera del PAC d'Inca han impartit diverses xerrades sobre seguretat i prevenció del consum de l'alcohol a alumnes de 3r i 4t d'ESO dels diferents centres educatius de la ciutat.

Aquests tallers teòrics i pràctics es realitzen abans de les festes de final de curs que els escolars realitzen el divendres 14 de juny al municipi d'Alcúdia. Més de 500 joves han assistit a aquesta activitat. «El més important és que es tengui tota la informació i que els joves puguin passar una vetllada amb els amics», ha comentat la regidora de Policia, Antonia Triguero.

A les diferents jornades, la infermera del PAC ha tractat els temes més relacionats amb la salut i ha fet un taller pràctic de primers auxilis. Aquesta professional se centra en els efectes del consum d'alcohol. A més, es duu a terme un exercici pràctic de primers auxilis i una sèrie de consells de com actuar en cas de trobar-se amb una emergència (protegir a la víctima, no deixar-la sola, avisar al 061 o al 112 i socórrer a la víctima).

La xerrada del Policia Tutor s'estructura entorn de: prevenció de furts o robatoris, prevenció del consum de begudes alcohòliques, actuació en casos d'emergència i civisme. Des de l'àrea de Policia es considera que l'alumnat si, posseeix tota la informació necessària, pot actuar en conseqüència. A més, s'ofereix una xerrada eminentment pràctica amb exemples que els agents s'han trobat a altres anys.

A més, es posa en coneixement dels joves el fet que el policia tutor, juntament amb altres policies tutors de la zona Nord i Raiguer (aquest any acudiran policies tutors d'Alcúdia, Pollença, Sa Pobla, Santa Margalida, Muro i Inca), estaran el dia 14 a la nit a Alcúdia per a vetllar per la seva seguretat i, per descomptat, ajudar-los en tot el que necessitin. A més, se'ls proporciona el telèfon de l'agent perquè puguin tenir un contacte directe i àgil en cas d'emergència.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado