EL VOLEI MANACOR CELEBRA EL SEU 30È ANIVERSARI
El Club Volei Manacor està d’aniversari: Passat divendres celebrà amb un multitudinari sopar al seu 30è Aniversari en el seu millor moment esportiu, amb l’equip sénior masculí consolidat a la Superlliga
El club afronta la propera temporada amb la consolidació de l’equip de Superlliga ConectaBalear dins la màxima competició espanyola. Havent assolit una destacable vuitena posició a la categoria.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 06/06/2019 - 03:04:00
El de divendres, fou un homenatge a una plantilla de quasi 100 jugadors, a una directiva que ha fet de la seva gestió un model d’esforç basat en el treball i els valors socials, i una afició cada vegada més.

EL VOLEI MANACOR CELEBRA EL SEU 30È ANIVERSARI EN EL SEU MILLOR MOMENT ESPORTIU. El Club Volei Manacor està d’aniversari. El passat divendres celebrà amb un multitudinari sopar al seu 30è aniversari en el seu millor moment esportiu, amb l’equip sénior masculí ConectaBalear consolidat a la Superlliga, i una cantera de jugadors i jugadores assolint posicions preferents en els campionats d de Balears i d’Espanya de clubs. El de divendres, fou un homenatge a una plantilla de quasi 100 jugadors, a una directiva que ha fet de la seva gestió un model d’esforç basat en el treball i els valors socials, i una afició cada vegada més entregada a un club amb segell local.

El sopar va tenir moments de records, amb exposicions gràfiques sobre els 30 anys del club. Imatges pel record, però sobretot la fita històrica del primer equip masculí que va assolir l’ascens a I Nacional ara fa just 25 anys. Aquella plantilla de joves jugadors, entre els quals hi figura l’alcaldable de Manacor Miquel Oliver, es retrobaren 25 anys després i reberen el calor i la ovació de les noves generacions i la directiva del club.

Aquella plantilla de joves jugadors, entre els quals hi figura l’alcaldable de Manacor Miquel Oliver, es retrobaren 25 anys després i reberen el calor i la ovació de les noves generacions i la directiva del club.

També es va retre homenatge amb la insígnia d’or, a Joan Pont, per una dedicació de 30 anys al servei del club. Pont, és un dels fundadors del club, part activa dels equips, impulsor de les escoletes del voleibol, entrenador de distintes categories, seleccionadors de les Illes Balears, membre del Centre de Tecnificació balear i de la junta directiva del CV Manacor. Pont va rebre la insígnia de mans del president Andreu Mesquida.

El club afronta la propera temporada amb la consolidació de l’equip de Superlliga ConectaBalear dins la màxima competició espanyola. Havent assolit una destacable vuitena posició a la categoria, ara es disposa a conformar la plantilla, que novament estarà formada per jugadors locals amb experiència i noves incorporacions del mercat nacional i estranger. Mentrestant, el club celebrarà aquest dolç moment, a les portes d’un estiu que promet tornar carregat d’emoció amb el circuit de volei platja, on els de Manacor tornaran lluitar per classificar-se en els campionats nacionals, on han assolit medalles d’or i plata en els darrers anys.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado