EL FETIVAL DE JUDO DEL COL-LEGI MOLI D'EN XEMA, UNA PASSADA.
Dissabte passat i en el programa de les Festes de Manacor es va dur a terme la 5a edició del Torneig infantil de judo “Moli d'en Xema” promogut per la AMIPA i l'organització a càrrec del Renshinkan i el patrocini de l'Ajuntament
RSK al passat campionat d'Espanya Escolarcelebrat a Valencia. Lluis Llull, Joan Toni Gallardo,Marc Vives, Saif el Arjouni, Irene Alba y Sofia Nieto, var reber una distinció per part de l’Ajuntament.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 03/06/2019 - 06:56:00
Juniper Serra de Petra, Mestre Guillem Galmés de Sant Llorenç, Punta de n’Amer de Sa coma, Na penyal de Cala Millor, i els amfitrions el Col·legi Molí d'en Xema de Manacor.

EL FETIVAL DE JUDO DEL COL-LEGI MOLI D'EN XEMA, UNA PASSADA. Dissabte passat i en el programa de les Fires i Festes de primavera de Manacor es va dur a terme la 5a edició del Torneig infantil de judo*Moli d'en Xema*. Promogut per la * AMIPA * del Col·legi,orologi cronografi l'organització a càrrec del Renshinkan i el patrocini de l'Ajuntament.

Puntual tal com estava previst es van presentar les escoles participants. Les paraules de benvinguda van ser de la representante de l’AMIPA, Carme Barceló i del Regidor desports d l’Ajuntament Miquel Perello.Mentre que l’entrega de premis va ser entregada conjuntament amb la directora del centre Maria Antònia Nadal.

La Puresa, Simó Ballester, Jaume Vidal, i Renshinkan, també Renshinkan Cala Ratjada, Son Servera, al Poliesportiu Na Caragol (Artà), el Col-legi Rosa dels Vents de la Colónia de Sant Pere.

Les instal·lacions esportives del Col-legi es van vestir de gala i van servir d'escenari en què els prop de 300 assistents, acompanyants, esportistes, organització etc. van gaudir de les actuacions del millor judo infantil. Les edats reservades eren dels 4 als 14 anys. I 108 van ser els nins i nines participants on van prendre part en les dues modalitats que hi havia en joc, la d'exhibició de randori i la de competició.

Les escoles convidades: de Manacor: La Puresa, Simó Ballester, Jaume Vidal, i Renshinkan, també Renshinkan Cala Ratjada, Son Servera, al Poliesportiu Na Caragol (Artà), el Col-legi Rosa dels Vents de la Colónia de Sant Pere, el Juniper Serra de Petra, Mestre Guillem Galmés de Sant Llorenç, Punta de n’Amer de Sa coma, Na penyal de Cala Millor, i els amfitrions el Col·legi Molí d'en Xema de Manacor. 

En definitiva un espectacular festival de judo on també vam poder gaudir d'una actuació de judo de competició duita a Orologi terme per els representants del RSK al passat campionat d'Espanya Escolarcelebrat a Valencia. Lluis Llull, Joan Toni Gallardo,Marc Vives, Saif el Arjouni, Irene Alba y Sofia Nieto, var reber una distinció per part de l’Ajuntament.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado