Prop de 200 judoques del Club ,venguts de gairebe totes les escoles
Manacor: El Dojo Muratore ja esta preparat per celebrar el XIV TROFEU "DI, EL PETIT JUDOKA" la cita serà el proper Diumenge 2 de Juny a les 10h al poliesportiu Miquel Angel Nadal
Aquest Trofeu es pot dur a terme gràcies a tota l´ajuda del judoques més grans del Club i al patrocini de : L´Ajuntament de Manacor, Joieries Joana i Hiper Centro.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 26/05/2019 - 12:02:00
Fruites Pomar,Sonsonia centre auditiu, Spaguetti ,Ines Morell Fisioterapeuta, Neo-Ruaral, Dones d´es Dojo i Faqtoria Muntaner. Esta tothom convidat a anar i gaudir de molt bon judo !!!

Manacor: El Dojo Muratore,preparat per celebrar el " XIV TROFEU DI ". El Dojo Muratore ja esta preparat per celebrar el XIV TROFEU "DI, EL PETIT JUDOKA" la cita serà el proper Diumenge 2 de Juny a les 10h al poliesportiu Miquel Angel Nadal. Aquest Trofeu esta destinat als judoques més petits del Dojo, judoques d´entre 3 a 15 anys , que faràn gaudir a tot el públic present amb demostracions de judo per part dels mes petitets i demostracions de combat a mode de lliguetes pels mes grans .

Prop de 200 judoques del Club ,venguts de gairebe totes les escoles de Manacor i del Dojo (plaça Sant Jaume ), Porto Cristo, Porreres, Inca, Son Macià, Santanyi i Costitx prendran part a aquesta trobada que esta dedicada a en Di ,un judoka del Club a qui volen mantenir present i que tots el puguin coneixer i recordar pels seus valors com a judoka .

Aquest Trofeu es pot dur a terme gràcies a tota l´ajuda del judoques més grans del Club i al patrocini de : L´Ajuntament de Manacor, Joieries Joana i Hiper Centro, i a la colaboració de Fruites Pomar,Sonsonia centre auditiu, Spaguetti ,Ines Morell Fisioterapeuta, Neo-Ruaral, Dones d´es Dojo i Faqtoria Muntaner. Esta tothom convidat a anar i gaudir de molt bon judo !!!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado