Garrido també ha anunciat que el contracte serà per a la gestió de les 4 estacions
El Consell de Mallorca treu a licitació un contracte nou per a la gestió de la inspecció tècnica de vehicles.(Palma I, Palma II, Inca i Manacor), 20 milions d’euros i per un termini de 2 anys
El contracte, per valor de 20 milions d’euros i per un termini de dos anys a partir de l’1 de gener de 2020, amb possibilitat de pròrroga de dos anys més, es finançarà amb els doblers de les taxes que abonen..
AGENCIA MANACORNOTICIAS 25/05/2019 - 02:07:00
(Palma I, Palma II, Inca i Manacor), si bé la institució insular ha arribat a un acord amb l'Ajuntament de Calvià pel qual aquest li cedirà un solar en el Polígon de Son Bugadelles per a construir una nova estació.

El Consell de Mallorca treu a licitació un contracte nou per a la gestió de la inspecció tècnica de vehicles. La institució insular preveu que amb el nou sistema de gestió del servei les tarifes que paguen els ciutadans davallaran fins a un 40 %. El Consell de Mallorca treu a licitació un contracte nou per a la gestió de la inspecció tècnica de vehicles. A la sessió de la Comissió Informativa d’aquest dijous s’ha donat compte de la proposta del decret d’aprovació del contracte nou per unanimitat.

Els plecs del contracte nou es publicaran a la Plataforma de Contractació del Sector Públic i al Diari Oficial de la Unió Europea (DO) i, a partir demà, les empreses interessades tindran trenta-cinc dies naturals per presentar les seves ofertes.

Consell i no la concessionària com passa actualment. Amb aquest nou sistema de gestió del servei, Garrido ha detallat que «la previsió és que les tarifes baixaran fins a un 40 %».

La consellera de Territori i Infraestructures del Consell de Mallorca, Mercedes Garrido, ha recordat que «el juny de l’any passat vam aprovar els plecs d’un contracte nou però un dels licitadors va presentar un recurs que després de set mesos el Tribunal de Contractació va resoldre a favor del Consell, si bé ens van obligar a prorrogar un any el contracte actual fins a 31 de desembre de 2019». Garrido ha afegit que «hem decidit fer un nou contracte amb les mateixes condicions que l’anterior però sense la part d’inversió perquè no era necessària, ja que l’actual concessionària, ja l’ha realitzada per tal d’adaptar-se a la normativa nacional actual».

El contracte, per valor de 20 milions d’euros i per un termini de dos anys a partir de l’1 de gener de 2020, amb possibilitat de pròrroga de dos anys més, es finançarà amb els doblers de les taxes que abonen els ciutadans al passar la inspecció tècnica de vehicles i que recaptarà directament el Consell i no la concessionària com passa actualment. Amb aquest nou sistema de gestió del servei, Garrido ha detallat que «la previsió és que les tarifes baixaran fins a un 40 %».

Nova estació per millorar les llistes d’espera. Garrido també ha anunciat que el contracte serà per a la gestió de les quatre estacions actuals (Palma I, Palma II, Inca i Manacor), si bé la institució insular ha arribat a un acord amb l'Ajuntament de Calvià pel qual aquest li cedirà un solar en el Polígon de Son Bugadelles per a construir una nova estació de tres línies. La intenció és començar a construir el 2020 aquest nou edifici i poder millorar les llistes d’espera actuals.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


1
1
pedro
vale, si lo he entendido la ITV pasa a ser un impuesto puro y duro, obviamente ya lo era pues 50e por 10 minutos de revisión es un robo, pero ahora ya se formaliza como tal impuesto en lugar de un servicio camuflado de impuesto. Vale. Pues ahora nos van a explicar a dónde va cada euro recaudado con el IMPUESTO ITV y nos van a explicar la necesidad de convertir en impuesto un servicio público. Nunca tienen suficiente. Es como Cuba o la Union Soviética, aguantará hasta que se acabe el dinero.