També va haver de fer un esforç considerable per atacar una zona tancada
Cadet Femení Bufete Perelló. B. Molinar, 17 - Bàsquet Manacor, 49. i Infantil Femení Bar s’Avinguda. B. Manacor, 48 - Sant Josep, 42
Premini femení Esprit Manacor. Molt bon partit de bàsquet entre les nines del premini femení i les companyes de Sa Cabaneta. Les manacorines van haver de fer un gran esforç.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 04/02/2019 - 16:28:00
S'imposà una bona velocitat, es feren bones lectures del joc i dels espais i es realitzà una bona selecció de tir,. En resum, es realitzà un bon treball en equip i hi hagué molta ajuda conjunta.

Bàsquet Manacor. Més que bàsquet. GRAN SEGONA FASE DEL CADET FEMENÍ BUFETE PERELLÓ. Cadet Femení Bufete Perelló. B. Molinar, 17 - Bàsquet Manacor, 49. Partit amb diferents punts de vista. Una primera part en què l'equip va esforçar-se per adaptar-se a una pista molt diferent de la nostra. També va haver de fer un esforç considerable per atacar una zona tancada que dificultava l'atac. Faltà confiança i intensitat defensiva i això privà l'equip de crear bones opcions en alguns moments del partit.

Després, una vegada assumides les errades, el Bàsquet Manacor millorà en tots els aspectes. S'imposà una bona velocitat, es feren bones lectures del joc i dels espais i es realitzà una bona selecció de tir,. En resum, es realitzà un bon treball en equip i hi hagué molta ajuda conjunta entre totes les jugadores i el cos tècnic.

Premini Masculí Agrupació Mútua. Seguim amb l’aprenentatge dels nostres joves jugadors. Avui s'han enfrontat amb el B. Son Servera, un equip amb un ritme superior al nostre.

Infantil Femení Bar s’Avinguda. B. Manacor, 48 - Sant Josep, 42. L'equip va recuperar la intensitat defensiva que havia perdut al partit anterior. Així, es van recuperar pilotes i es van fer transicions ràpides. A més, en atac estàtic cada cop moven una mica més la pilota i cerquen la jugadora més ben posicionada. A seguir treballant i millorant cada dia. Enhorabona nines!

Premini femení Esprit Manacor. Molt bon partit de bàsquet entre les nines del premini femení i les companyes de Sa Cabaneta. Les manacorines van haver de fer un gran esforç, ja que només eren sis per poder disputar el partit. Tot i això, les nostres menudes van jugar un gran partit, jugant molt bé en atac i realitzant una gran defensa, amb intensitat i moltes ganes.

Premini Masculí Agrupació Mútua. Seguim amb l’aprenentatge dels nostres joves jugadors. Avui s'han enfrontat amb el B. Son Servera, un equip amb un ritme superior al nostre. Però així i tot els nins han donat el millor d'ells mateixos. Anam millorant i gaudint de jugar i entrenar!

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado