CAIB
Govern, UIB i AQUIB vetllen pel bon funcionament de l’educació universitària
Des dels tres òrgans es fa un seguiment excepcional del curs acadèmic 2019-20.
caib.es 10/04/2020 - 09:18:52

Govern, UIB i AQUIB vetllen pel bon funcionament de l’educació universitària

Des dels tres òrgans es fa un seguiment excepcional del curs acadèmic 2019-20

Des que es va declarar la pandèmia del COVID-19 a l’Estat Espanyol, el Govern de les Illes Balears, la Universitat de les Illes Balears (UIB) i l'Agència de Qualitat Universitària de les Illes Balears (AQUIB) estan en continu contacte. Això amb l'objectiu de coordinar les actuacions i la presa de decisions i arribar a acords pel desenvolupament de la docència universitària en la situació de confinament generat pel COVID-19.

El principal missatge que es vol transmetre a la comunitat universitària així com a la ciutadania en general és un missatge de tranquil·litat. El Govern, la UIB i l’AQUIB treballen des de la coresponsabilitat i la coordinació per assegurar el mínim impacte de la situació esdevinguda en els aprenentatges dels estudiants.

Així, des del Govern i l’AQUIB es dóna suport a les següents iniciatives de la UIB:

Prioritzar la salut de les persones i la seguretat de la comunitat universitària atenent les recomanacions de les autoritats sanitàries derivades de la declaració de l’estat d’alarma.

La resolució del rector en la qual declara que la docència universitària serà no presencial fins al final del curs 2019-20.

La instrucció del Vicerector de Docència sobre l’ampliació i el desenvolupament del protocol d’actuació en l’adaptació de la docència presencial a la docència no presencial.

Plantejar la possibilitat que algunes activitats acadèmiques es puguin fer de forma presencial, salvaguardant sempre la salut i la seguretat de la comunitat universitària.

Tant des de l’executiu autonòmic com des de l’AQUIB es vol manifestar la voluntat de mantenir i garantir la qualitat de l’educació universitària en l'adquisició de les competències i els resultats d'aprenentatge. Finalment, el Govern vol subratllar la total confiança en la tasca que desenvolupa la Universitat en aquests moments i reconeix l’esforç que duu a terme tota la comunitat universitària per fer front a aquesta situació d’excepcionalitat.

 

Reciente
Visto
Comentado