Ses Salines
L’Ajuntament de Ses Salines retira 9 vehicles abandonats davant el Centre Cívic de la Colònia
L’ordenança municipal sanciona als infractors amb 100 €.
ajuntamentsessalines 20/09/2019 - 12:59:13

L’Ajuntament de Ses Salines retira 9 vehicles abandonats davant el Centre Cívic de la Colònia

L’ordenança municipal sanciona als infractors amb 100 €.

En el cas de recuperació del vehicle, el propietari ha d’abonar la taxa de la grua (180 €)

Aquesta actuació se suma a la campanya de neteja i retirada de voluminosos i residus sòlids urbans dels carrers del municipi.

L’Ajuntament de ses Salines ha retirat un total de 9 vehicles dipositats per la grua al solar municipal situat davant el Centre Cívic de la Colònia, i que al seu dia havien estat abandonats a la via publica i no reclamats pels seus propietaris respectius.

Segons ha explicat el batle, Juan Rodríguez, passats 15 dies d’estacionament d’un vehicle al carrer, l’Ajuntament posa en coneixement del propietari l’obligatorietat de retirada, si passats 15 dies més des d’aquesta notificació, el vehicle continua aparcat es presenta una denuncia en funció de l’Ordenança General Municipal número 2 en el seu article 62.2, sobre l’estacionament de vehicles a la via pública, per un import de 100 €.

Passats dos mesos si la situació no ha remès, es publica en el BOIB la retirada del vehicle per part de la Corporació municipal i el seu dipòsit a les dependències municipals. En cas de que el propietari vulgui recuperar el vehicle haurà d’abonar el cost de la grua que és de 180 €, en cas contrari, el cotxe es enviat a desballestament.

Aquesta actuació, que es desenvolupa periòdicament, se suma a la campanya de neteja i retirada de voluminosos i residus sòlids urbans abandonats a la via pública ja iniciada abans de l’estiu, perquè consideram de cabdal importància mantenir uns carrers i zones comunes sense escombraries i ben cuidats, malgrat els problemes d’incivisme i manca d’urbanitat per part d’una minoria de ciutadans i visitants”, diu el batle.

Per la seva banda, el regidor de Policia Local de ses Salines, Colau Escales, ha manifestat que aquesta retirada de vehicles “era una necessitat, ja que els cotxes ocupen espai i a més donen una mala imatge. Els veïnats del voltant del Centre Cívic es queixaven contínuament sobre la presència d’aquests cotxes abandonats al carrer, recollits per la grua municipal i dipositats a aquest solar”.

 

Reciente
Visto
Comentado